Hala bitirmemis olsam da hayatım boyunca bıkmadan Supernatural izleyebilirim. Büyük bi impala 67 ve Dean Winchester aşığı olmamın bunda tabiki etkisi var😂 sizlerin var mı böyle dizisi ya da filmi?
Sıkılmadan defalarca izlediğim bir flimdir.. Tavsiye ederimSanjay Singhania, Hindistan’ın en zengin iş adamlarından biridir. Nişanlısı Kalpana ile mutlu bir beraberliği vardır. Yakın zamanda evlenmeyi düşünen çift korkunç bir saldırıya maruz kalır. Mafya lideri olan Ghajini, Sanjay Singhania’nın gözleri önünde Kalpana’yı öldürür. Saldırı sırasında kafasına darbe alan Sanjay ise hafızasını kaybeder. Her 15 dakikada bir hafızasından her şey silinir. Gajini’yi bulmak, intikamını almak için ant içen Sanjay, unutmamak için her şeyi vücuduna ve not defterine başlar. Gajini, bütün bu karmaşayı çözebilmek için ipuçlarını takip etmek zorundadır! https://www.dailymotion.com/video/x23kit6
Supernatural i sacmaladilar 9 dan sonra artık bir yerde bitiremediler arka sokaklara döndü dizi Sıkılmadan izleyeceğim Harry Potter yüzüklerin efendisi olabilir ama onlar da sıkar 3 4 yılda bir tekrarı izlenebilir ama
supernatural ne yazıkkı bıttı:( gecmış yılarda ılk tvde gorup baslamış sonrada ınternetden 3 sezon daha bakmıştım bu sene pandemıde 5 sezondan ıtıbaren eksıksık noksansız tastamam ızledım ve o muhtesem masal 15 gun once bıttı.. spoıler vereyımmı:)))
Avrupa Muhabbeti ve 17 Yeniden. Öyle harika filmler ki, hiç bıkmadan yüzlerce kez izleyebilirim. Sürekli beni benden alıp götürür. Bende hep gezmeyi yeni insanlarla tanışmayı severim ve bu iki film tamamen benim yapmak istediklerimi anlatıyor.
En İyi Kız Görüşü