Uzman olduğum alandan bir soru gördüm hemen cevaplıyorum; Favorim: The 100 (bunu diğerlerinden ayrı olarak yazdım çünkü nacizane tavsiyem mükemmel bir dizi) 1-) 13 Reasons Why (ilk 2 sezon izle gerisini bırak) 2-) Elite (4 sezondur aynı kaliteden giden nadir dizilerden) 3-) Outer banks (Türkiyede pek bilinmesede yurtdışında en popüler gençlik dizisilerinden birisi) 4-) Control Z (ispanyolca bir dizi kısa ve hoş) 5-) Never have i ever (ortalama bir gençlik dizisi) 6-) Riverdale (ilk sezonu gayet güzel 2. sezonu idare eder ama 3 ve 4 çok kötü) 7-) The Society (konu olarak biraz farklı bütçesi düşük ama gayet hoş bir dizi) 8-) Teen Wolf (eğer doğaüstü şeylere ilgiliysen iyi bir alternatif) 9-) seks Education (güzel bir british dizisi) 10-) The end of the f**king world (kısa ve hoş bir dizi 1. sezonu daha güzel) 11-) I'm not okay with this (2. sezon onayı almadı fena değil teotfw seversen bunu da seversin yönetmenleri aynı ve benzer havaları var) 12) Trinkets (Türkiyede yine çok bilinmiyor fakat bu da gayet güzel high school tarzı bir dizi) 13-) Insatiable (bu da konusu biraz farklı güzel ve komik bir dizi) 14-) aşk 101 (türk dizisi muhtemelen izlemişsindir, bu da fena sayılmaz çok iyi değil) 15-) The rain (tam gençlik değil ama kadrosunun büyük çoğunluğu gençlerden oluşuyor) 16-) The A List (konusu güzel fakat çok düşük bütçesi olduğu için çok iyi işlenememiş ama yine de ben 1 günde bitirdim fena sayılmaz) 17-) Ragnarok (diyecek pek bir şey yok fragmanına bakabilirsin) 18-) Locke Key (konusu yine farklı hoş bir dizi) 19-) Anne With An A (bence bunu kesinlikle izlemelisin çok güzel bir havası var konusu ve oyunculuklar çok güzel belli karakterler üzerinden çok güzel mesajları veren aşırı hoş bir dizi) 20-) %3 (tam gençlik sayılmaz fakat kadronun çok büyük kısmı genç) 21-) Daybreak (the walking dead in komedi ve gençlik tarzıyla karıştırılmış hali) 22-) Between (bu da virüslü bir gençlik dizisi, güzel) Şu anlık aklıma ilk gelen gençlik dizileri bunlardı. Film olarak da şunları önerebilirim; 1-) The Last Summer 2-) isnt it romantic 3-) Oyun (nerve) 4-) Countdown 5-) Sevdiğim Tüm Erkeklere 6-) Love Rosie 7-) Uyumsuz 8-) Enole Holmes 9-) Tall girl
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş