13 aralık 2007 ile 24 haziran 2010 tarihleri aralığında atv kanalında gösterimi yapılmıştır bu dizi hakkındaki görüşleriniz alabilirmiyim dizi tarihi sinop cezaevinde çekimi yapılmıştı.
Dizi'yi izlemiştim ama bir şey hatırlamıyorum pek koğuş ağası gibi bir kadın vardı bir de hapiste çocuk doğuran biri mi vardı ne içeriğini tam hatırlamıyorum.
Doğum yapan kişi beraydı, hapishaneden kaçmıştı beray ve gardiyan tarafından yakalanıp, gardiyandan hamile kalıyordu ve doğum yapmıştı işte içeriği tarihi sinop cezaevindeki eski yönetim şekliyle işleyen bir cezaevinin yönetilmesini gösteriyordu.
Annemlere beraber bir ara izlemiştim. Gerçeklik payı olan bir dizi ama her dizide olduğu gibi abartılı yönleri de yok değil. Muhakkak bir dizi önemli olan reyting ve halkın sevmesi esas olduğu için gerçeklikten sapan yanları var. Halkımız da görsel odaklı olduğu için baya izlendi. Yakın bir dönemde 'köpek' isimli benzeri bir dizi daha vardı ama birkaç bölümde kaldırıldı ✌️
Onu da izlemişti annemler , fazla denk gelmedim. Evet dediğin gibi gerçekten sapan çok yönü var. İçeriyi görmüş birisi olarak deneyimlerim kadarı ile söylüyorum
Evet diziyi izlerkende zaten belli oluyordu hücreleri olsun, tabutluk ismini verdikleri hücreler vardı oralarda hükümlülere yemek bile vermiyorlarmış, tuvalet içinde lazımlık veriyorlarmış yani tam olarak hükümlüleri ölümlerine terk edildiği bir cezaeviydi hükümlülerde her ne olursa olsun insanlar ve gereken muammeleri göstermiyorlardı mahlukatmarmış gibi davranıyorlardı sanki onlara dizidede o gardiyanlar o eski tarihleri aslında canlandırmaya çalışmışlar.
Evet, öyleydi mantıkan olur bence çünkü cezaevi orası belirli bir suç işleyip içeri giriyorlar, bazılarıda suçsuz oldukları halde hapse düşüyorlar felan filan yani.
O kadın haksız yere hapse düşmüştü kendi bebeğini öldüren bebek katili damgasıyla hapse düşmüştü ve B2 koğuşunun ana kraliçisi olan kadın bebeğini öldürdü diye bildikleri için ellerini yakmıştı ütüde.