Diziler & Filmler The Stranger izlenir mi nasıl bir dizi? Sıkar mı? Vladdraculaa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor En beğendiğim diziler Game of Thrones, Breaking bad, Dark, peaky Blinders sizce bana yarar mı? The Stranger izlenir mi nasıl bir dizi? Sıkar mı? Cevapla Dizi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ejdərhâ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kim ne derse desin maksimum ergen kitleye hitap eden çocuk dizisi. 0 3 Yorumla Vladdraculaa +1 yıl Gral Stranger things değil Yorumla Ejdərhâ +1 yıl He evet ben stranger things sandım. Benim hatam 😂😂 Yorumla Vladdraculaa +1 yıl 😂 😂 Yorumla
zekiikızz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl İzlemedim ben de izleyeyim bari 0 1 Yorumla Vladdraculaa +1 yıl Bari Yorumla
Tutkimucize Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşırı iyş durman kabahat 0 1 Yorumla Vladdraculaa +1 yıl Beyin yakıyor mu hacı inşallah yakıyordur Yorumla
Ben-üzümlü-kek Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Hayır güzel bir dizi 0 1 Yorumla Vladdraculaa +1 yıl İzlemek için belli bir IQ gerekiyor mu? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kim ne derse desin maksimum ergen kitleye hitap eden çocuk dizisi.
Gral Stranger things değil
He evet ben stranger things sandım. Benim hatam 😂😂
😂 😂
İzlemedim ben de izleyeyim bari
Bari
Aşırı iyş durman kabahat
Beyin yakıyor mu hacı inşallah yakıyordur
Hayır güzel bir dizi
İzlemek için belli bir IQ gerekiyor mu?
Dizi baya iyi gençken hafta izlemiştim bayıldım