Eda Ece, Şevval Sam, Talat Bulut'un başrolünde olduğu Yasak Elma dizisi "Tek gecelik ilişkileri normalleştirdiği, çocuk ve gençlere kötü örnek olduğu" düşünülerek idari para cezası aldı. Yasak Elmaya cezaSizin uygunsuz bulduğunuz diziler var mı?
Yasak Elma'ya ceza geldi! Televizyonda uygunsuz bulduğunuz diziler var mı?
Dizileri takip etmiyorum zaten iyi olmayan diziler uzun sürmüyor. Bu zamana kadar en çok severek izlediğim diziler huzur sokağı öyle bir geçer zamanki vatanım sensin ve 7 güzel adamdı
Günümüzde Türk dizilerinin birçoğu çok saçma, gereksiz ve anlamsız mesela Yasak Elma, İyi Günde Kötü Günde, Menajerimi Ara, Yeni Hayat, EDHO, Çukur, Arıza...
Bu yüzden televizyon dizilerinden çok İnternet dizileri ve filmleri izliyorum...
Mafyacılığa özendiren, zinaya özendiren, eşcinselliğe özendiren ve böyle karakterleri barındıran ve topluma enjekte etmeye çalışan diziler ve kurumlar büyük bir cezaya çarptırılıp yasaklanmalı. Televizyon bu dönemdeki en büyük zehir ve uyuşturucudur. Yasakları normalleştirmeye çalışmak özgürlük değil barbarlıktır.
Hiç biri Türk dizisi değil ki :) TV dizilerinin neredeyse tamamı yabancı dizilerden uyarlanmış. Özgün diziler her zaman orjinal oluyor. Ve dizilerde işlenen konular hep aynı. Misal sözde yüzde 99 u Müslüman olan bir ülke de dini yaklaşım neredeyse hiç yok. Şöyle bir yapımcı çıksa da Hz Ömer in adaletini yansıtan bir dizi yapsa. Şu an ulkece en çok ihtiyacımız olan şey mesela.
Hemen hepsi birlik olmuş TÜRK aile yapısına saldırıyorlar. Tvler de dizi işine bir son vermek veya sınırlama getirmek lazım. Haa şu var RTÜK sürekli fox tv ye ceza veriyor, ama kanal D, showtv, star ve özellikle atv dizileri bin beter, ama sadece showtv dizileri ceza alıyor
Acaba "aaa televizyonda tek gecelik ilişki yaşıyorlar bende birini bulayım yasayayım" diyen var mıdır? Sanmam 😂🤦♀️ Şaka gibi ülkeyiz ama komik değiliz. Buna mı takildilar gerçekten yapan bu diziden önce de yapıyordu
Hakketten Türk dizileri bu ara en sapık fantazi leri bile basite uyarlıyo. Babasına veren çocuk dogur an. Evli iken kocanın kardeşine babasına veren ama hep masum gösterilen kadın profili
Benim eleştirim atv kanaldaki dizilerî programları rtük görmezden gelirken foxa ceza vermesi. Iktidar kanalı olunca herşey serbest oluşu. Bu arada ben de atv izlemiyorum😊