Orta okuldan beri izliyorum. Ve halen uyurken izliyorum 😁 Bunların pijama takımı var onlardan alacağım. Mordecai, riggby, pops hepsini seviyorum kendimi rigby ye benzetiyorum. Hayatın tamamen eğlencesinde ve oyunlara düşkün oluşu..
Kendinizi benzettiğiniz çizgi film karakteri var mı?
Çok güzeldi. Bir de ben bebekken yine cnbc-e de bir çizgi filmz vardı onu bulamıyorum adını. Altı bezli bir bebek vardı adı chucky idi kardeşleri vardı hepsi Bebekti ama sanırsam ablasının adı angelina idi. Emzik emerlerdi kum havuzunda oynarlardı köpekleri vardı.
Hatırlıyorum güzel günlerdi ya. Atari için para biriktirirdik, ansiklopedi okur fosil arardık. Eski kumandasız tv vardı redkit, tom ve jerry olurdu vay be. Yaşlanmışız
Atari oyunlarımızda bile bir egiticilik vardı. Olimpiyat oyunlarının kasetini alt komsunun oglundan almıştım bende ona maymunlu bir kaset vardı onu vermistim takas yapardık biz. Aldığım kasette;sırıkla atlama, engelli koşu, yüzme, uzun atlama vardı onları oynardık... 😕
Ah atari ah 😢 bizimkiler almadı hiç üst kat komşunun vardı çocuk beni davet etsinde oynasak diye nasıl iç geçirirdim. Paramı toplayıp alayım diye çok uğraşırdım her seferinde almazlardı 😭 o çocukluğum ukdesidir içimde.
Aslında güzel bir nostalji partisi yapilabilir.. Atari bulup kurulur, şekerli cay, çemenli ekmek, recelli peksimet ve tang (cilekli icecek) sunulabilir, o zamana ait birçok sey partide yapılabilir tabi corona dan sonra..
Ay ne tatlı <3 Ben de tek kardeşim öğren 1 saat molamız vardı evimiz yakın olduğu için eve gelir (Şalgam, Poğaça) beslenme yapar televizyonda da Ben 10 izlerdim :D
En İyi Cevaplar