Bunu araştırmak gerekir önce çizgi romanlara bakmak lazım sonra filmlere ama thor yerine captain marvel ya da Wandamaximoff (Scarlet Witch) olarak yapsaydın daha iyidi Thor alır
Knk cidden thor bir tanrı onu ne çizgi romanlara göre nede filmlere göre yakıştıramazsın onun cekici mjolnir yere vurdugunda ölüleri diriltir denir şımdı cidden onları karşılaştırabilirmisin wonder woman normal bir insan ama o bur tanrı savaş ve gök gürültüsü tanrısı
@Celilesgin89 yalnız filmde ve çizgi romanlarda Wonder womenda zeusun kızı yani yunan mitolojisinde şimşek ve gökyüzü tanrısının kızı ve savaş tanrısı aresi öldürdü.
Mjolnir wondere gelse işi biter knk mjolnir ragnarökta midgrad yılanının başına gelecek ve oldürecek yılana bunu yapan thor wonder womana neler yapmaz hemde yqrı tanrıyla tam tanrıyı bir tutma
Şimdi wonder woman Yunan mit. en güçlü tanrı olan zeus'un kızı Thor İskandinav mit. En güçlü tanrı olan odin'in oğlu yani mit. acidan karar veremedim Ama sinematik evrende bence Thor yener
Knk o bir film thor bir tanrı onu filmle karşılaştıramazsin thor isterse midgardı yok eder bir çekiç darbesiyle mitoloji okursan ne dediğimi anlarsın 😘😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Thor tanrı statüsünde tabiki thor yener tartışması bile olmaz
Bunu araştırmak gerekir önce çizgi romanlara bakmak lazım sonra filmlere
ama thor yerine
captain marvel ya da Wandamaximoff (Scarlet Witch) olarak yapsaydın daha iyidi
Thor alır
Knk cidden thor bir tanrı onu ne çizgi romanlara göre nede filmlere göre yakıştıramazsın onun cekici mjolnir yere vurdugunda ölüleri diriltir denir şımdı cidden onları karşılaştırabilirmisin wonder woman normal bir insan ama o bur tanrı savaş ve gök gürültüsü tanrısı
@Celilesgin89 yalnız filmde ve çizgi romanlarda Wonder womenda zeusun kızı yani yunan mitolojisinde şimşek ve gökyüzü tanrısının kızı ve savaş tanrısı aresi öldürdü.
@Celilesgin89 ve Wonder women da yarı tanrı
Mjolnir wondere gelse işi biter knk mjolnir ragnarökta midgrad yılanının başına gelecek ve oldürecek yılana bunu yapan thor wonder womana neler yapmaz hemde yqrı tanrıyla tam tanrıyı bir tutma
Tartışmaya gerek yok superman hepsini alıyor.
https://www.youtube.com/embed/uC9qU3X1JgMYalnız ben Thor vs Wonder woman dedim
Wonder Woman'ı bu hale getiren tor mor dinlemez.
Orada Superman hipnoz olduğu için WW daha yumuşak savaşıyor Supermane zarar vermemek için.
Bu ne
Şimdi wonder woman Yunan mit. en güçlü tanrı olan zeus'un kızı
Thor İskandinav mit. En güçlü tanrı olan odin'in oğlu yani mit. acidan karar veremedim
Ama sinematik evrende bence Thor yener
aslında ben fantastik filmleri sevmiyorum :)
bir tane yeni film çıktı TENET diye onu bulursam izleyeceğim :)
Daha gösterime girmedi tenet
Nolanın son filmi
@fangoria ama gösterime girerse kaçırmam izlerim zaten adamın yaptığı filmler bilmece gibi yani dikkatli izlemek lazım :) Ama kalite kokuyor
aynen en az 3-4 kez izlemeli
Ben rüşvet verip göstermelik thor’u döverim, wonder woman’ı kurtardım rolü yaparım. Onu da tavlayıp s2veririm. Olay çözülmüştür.
Thor tanrı değil doğuyor yaşıyor ve ölüyor en efsanesi superman flash dan 2kat daha hızlı
Wonder women diye biliyorum
İkisinden dayak yemeden bilemem 😄
İkisinden dayak yersen ölürsün 🤣
O zaman wonder woman ın dayağına razıyım 😄
Thor. Serinin tanrısı o yüzden en iyisi.
Thorun en sonki göbekli halini eze eze yener😂😂
Knk o bir film thor bir tanrı onu filmle karşılaştıramazsin thor isterse midgardı yok eder bir çekiç darbesiyle mitoloji okursan ne dediğimi anlarsın 😘😍
İkiside Tanrı eşit bence
wonder woman
Wonder