Genel İzleyici Kitlesi: Bu işareti taşıyan yapımlar her yaş grubu için uygun.

şiddet genel olarak dizilerde & filmlerde, gerçekte olduğu gibi orada da yer alıyor.
saçma sapan bir düzen var ve biz sorgulamadan, aptalca yaşıyoruz.
Tabi alkol sigara sansürlendi mazallah canimuz ceker ama kadına şiddet...
Hergun kadına şiddet artarken aynı zamanda dizlerde de artması büyük 1ironi kimse toplumun kanayan yarasına parmak basıyorlar demesin o zaman alkol içen birine de gösterin ona da parmak basın.
Dizde en yiğit delikanlı bile kadına şiddet uygukutor fiziksel olmasa bile sözel piskolojik ama bizim romantik milletimiz
"Ya şiddet uygulamiyo taam mi koruyor"diyip bunu normallesturyor
Saçma sapan dizileri / filmleri izleyip aptal insanlara para kazandırıyoruz sonra da bu kurgucular kendilerini bir şey zannedip böyle daha aptalca dizileri / filmleri çıkarıyorlar. Her şeyin suçlusu bu yasak ilişki / şiddet / töre dizilerini izleyen halk.
Cevap
6Cevap
Neden sadece kadına şiddet? Madem şiddet karşıtıyız o halde her türlüsüne karşı çıkalım.
En çok kullanılan şey bu ondan ilk örnek kadına şiddet olabilir mi?
Sırf bu konu üzerine güya farkımdalık yaratmak için diziler çekiliyor ama tam tersi etki yaratıyor.
En çok kullanılan derken? Birleşmiş milletler verilerine göre dünyada şiddet mağduru ve cinayet kurbanı her 10 kişide 8’i erkek. Sen neden bahsediyorsun? Kadın cinayetleri gündeme geliyor, erkeklerin ki gündeme gelmeyecek kadar değersiz görülüyor diye sadece kadınlae mı mağdur sanıyorsun?
Ağzımdan öyle birşey çıkmadı. Kadına şiddet çocuk istismarı olayları da göründüğünden çok daha fazla. Şiddet her türlü şiddettir. Ama bu rakamlar normal değil. Yapan kişiler de ortada. Her halta ortalığa atlıyorsunuz ay neden önce kadına şiddeti yazdın diye neden bu bile sizi bu kadar rahatsız ediyor onu anlamadım. Saçma kafalar.
Allah tan erkekler umursanmıyor umursansa ne olacak.
Türk insanları iki şeyden sömürülür; kadına şiddet, din.
Şaka gibi bunlar gerçekten ne yaptıklarını bilmiyorlar
Bizim dizilerde tecavuz taciz selbest kadin oldurme dovme selbest silah icki yasak kackerem paylaştım
Esas suç bu salak dizileri izleyi ayy duyarlılık oluşturuyor diye öven akılsızlarda.
Şaka gibi ülkeyiz işte
İzleyicileri kandırdıklarını düşünüyorum
İnsanları böyle yetiştiriyorlar...
Ne denirki rezalet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?