Bu sefer işler değişti. Korku filmine seyirci değilsin. Çünkü olayın tam içindesin. Seni olduğun durumdan kurtarabilecek tek şey zekan ve yeteneklerin. Bakalım zekan ve yeteneklerin seni kurtarabilecek mi, yoksa sonun mu olacak?
Lütfen... Bir filme artist olmak; rolünü oynamak demektir. Liseye giderken, çok kullandığım bir sözü paylaşmak isterim. "Etrafta artist çok, yönetmen benim haberleri yok." :D
Korku filmlerinin belli klişeleri vardır, kuralları ezberlediğim vakit hayatta kalma olasılığı artar. 1. Kalabalıktan ayrılma. 2. Palyaço vb. tipleri görünce eğlenmek ya da dalga geçmek için yanına yaklaşma. 3. Zombi veya kurtadam gibi bir türle karşı karşıya isen ''o benim arkadaşım, aile üyem, sevgilim'' vs. diyerek onu yanında taşıma. 4. Gözlük takma. 5. Telefona cevap verme. 6. Yukardan bir ses geldi vb. saçmalıklarla olduğun yerden ayrılma. 7. Duş alma. 8. Sarışın s*ksi kız olma.
O ses de neydi?
Bir de çok emin olmamakla birlikte entelektüel biri olma.
Şişman, gözlüklü, sarışın baştan kaybediyor. Kumral, hayattan darbe yemiş üstüne üzüldüğü bir travması da olan kız isen yaşadın. Katili de öldürüp hayatta kalırsın.
Şimdi şişman ve gözlüklü degilim mal da değilim yabancı olanlardan emin degilim çünkü onlarda sonda genelde güzel kız ve yakışıklı bı erkek sona kalır yakışıklı bı kız olarak emin olamıyorum. Ama türk hayatta kalırım dua biliyom bı kere