Korku filmi diyince aklınıza ilk gelen filmleri söyleyin desem muhtemelen Paranormal Activity en başlarda gelir. Bu ünlü korku filmi serisinin 6 adet filmi bulunuyor. Sizin en başarılı bulduğunuz hangisi?
Paranormal Activity Paranormal Activity, Oren Peli'nin ve sonra da Tod Williams'ın yönetmenliğini yaptığı gerilim ve korku filmi. Filmde, genç bir çift evlerinde garip bir gücün varlığından şüphelenmeye başlar ve evlerini kamera sistemiyle donatır.
Paranormal Activity 2 Paranormal Activity 2, 2010 çıkışlı Amerikan found footage doğaüstü korku filmidir. Tod Williams'ın yönettiği filmin senaryosunu Christopher B. Landon, Michael R. Perry ve Tom Pabst yazdı. Film, Paranormal Aktivite 'nin hem öncül hem devam filmidir. Orijinal filmdeki olaylardan iki ay öncesinden başlamaktadır.
Paranormal Activity 3 Paranormal Activity 3, Henry Joost ve Ariel Schulman'ın yönettiği 2011 çıkışlı found footage tekniğiyle çekilmiş Amerikan doğaüstü korku filmidir. Paranormal Activity film serisinin üçüncü filmidir ve çoğunlukla ilk iki filmden 18 yıl önceki olayları ele almaktadır. 21 Ekim 2011'de gösterime girdi.
Paranormal Activity 4 Paranormal Activity 4, Ariel Schulman ve Henry Joost tarafından yönetilen 2012 yılında Amerikan found footage doğaüstü korku filmi. Chad Feehan'ın hikâyesine dayanan filmin senaryosu Christopher B. Landon tarafından yazıldı.
Paranormal Activity: İşaretliler 2014 yılında Amerikalı ve Christopher Landon tarafından yönetilen doğaüstü korku filmi. 3 Ocak 2014'te Amerika Birleşik Devletleri'nde gösterime giren film, Paranormal Activity film serisinin beşinci filmidir.
Paranormal Activity 5 Paranormal Aktivite: Hayalet Boyut, ilk yönetmenlik dalında Gregory Plotkin tarafından yönetilen ve Jason Harry Pagan, Andrew Deutschman, Adam Robitel ve Gavin Heffernan tarafından yazılan 2015 Amerikan 3D filminden oluşan bir doğaüstü korku filmi.
Paranormal Activity
Paranormal Activity 2
Paranormal Activity 3
Paranormal Activity 4
Paranormal Activity: İşaretliler
Paranormal Activity 5: Hayalet Boyut
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Paranormal Activity serisinin en iyi filmi hangisiydi?
İsaretliler haricindeki tüm filmler birbiriyle bağlantılı aslında. 1. Filminde asıl iblis musallat olan kadının hikayesi anlatılıyor. Hayalet Boyutu ise güzel. Filmde bloody mary oyunu da geçmekte. Bu hikayeyi ben gerçekte yaşamış olsaydım şu an hayatta olamazdım. Çünkü filmlerin hatırladıklarımın hepsinde hepsi öldürülüyor bu kadın tarafından.
hiç biri, omuzda taşınan kamerayı sallayıp karanlıkta ne olduğu belli olmayan çekimler yaparak korku filmi yapılmaz. Ama işte günümüz gençleri böyle ne olduğu bile anlaşılmayan şeylere bayılıyor. Hani diyorum hd görüntüsüyle bir tabak salatalığı çekseler ve altı saat izletseler salatalık dokuz dalda oscar alır. Niye çünkü kimsenin içeriğe ya da kaliteye baktığı yok.
hepsini izlemedim birincini izledim. okadar film ismi kayit aldim ki 700 e yakin. allah ömur verdikce hepsini izlmeeye calisacam. bu filminde butun serilerini izlemeye calisacam. dogrusunu soyleyim cambo evvel 1 ci serisini izledim cok tirsdim onuncin sonraki bolumlerini izlemedim. amma simdi korkmuyorum😂😂.