Komedi ve korku bir arada olur mu diyorsanız kesinlikle izlemeniz gereken film serisidir. Filmde Çığlık, Paranormal Aktivite, Testere gibi bir çok film serisine çeşitli göndermeler yapan absürt derecede komik film serisinin en iyi filmi hangisiydi? O zaman seçim başlasın!
Korkunç bir film Korkunç Bir Film, 2000 yılı çıkışlı komedi filmi. Çığlık, Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum, Cinnet ve Altıncı His filmlerinin bir parodisi olup çeşitli gişe rekortmeni korku filmlerini tiye alan 5 filmlik serinin ilk filmidir. Diğerleri 2001, 2003, 2006 ve 2013 yıllarında vizyona sırası ile girmişlerdir.
Korkunç bir film 2 Korkunç Bir Film 2, 2001 yapımı Amerikan komedi korku filmi ve Korkunç Bir Film'in film serisi'nin ikinci filmi.
Korkunç bir film 3 Korkunç Bir Film 3, 2003 yapımı Amerikan güldürü filmidir. David Zucker'ın yönetmenliğini üstlendiği yapımda korku, bilimkurgu ve gizem türleri eleştirilmektedir. Korkunç Bir Film adlı dizinin üçüncü filmi olan yapımda Shorty Meeks ve Ray Wilkins karakterleri öne çıkmaktadır.
Kornç bir film 4 Korkunç Bir Film 4 2006 yapımı Amerikan bilim kurgu, fantezi korku komedi filmi ve Korkunç Bir Film serisi'nin dördüncü filmi.
Korkunç bir film 5 Korkunç Bir Film 5 ya da orijinal adıyla Scary Movie 5 korku/gerilim türünde filmlerin parodisini yaparak ve popüler kültürü mizaha araç edinerek tiye alan absürt korku komedi tarzında film serisinin beşinci ve şu an için son filmi.
Korkunç Bir Film
Korkunç Bir Film 2
Korkunç Bir Film 3
Korkunç Bir Film 4
Korkunç Bir Film 5
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Korkunç Bir Film serisinin en iyi filmi hangisiydi?
Ya ama şu isim çok güzel değil mi adamlar açık-açık "korkunç bir film" yapmışlar ha :D Profilinde çok renkli geldi Gumball severim :) Ya da galiba sevmem, ya bilmiyorum işte her neyse :D Filme gelince izlemedim hiçbir seriyi galiba :D
En İyi Cevaplar