Film hakkında görüşlerinizi yazar mısınız?
Görüşlerinizi merakla bekliyorum 🤗@MİyavMİray
Görüşlerinizi merakla bekliyorum 🤗@MİyavMİray
ucuz bir soft p. rno. bir kaç seks sahnesi var o kadar. vakit harcamaya değmez ben izledim pişman oldum. bdsm'i romantik ve şirin gösterme çabası fifty shades serisi gibi. zengin sert aşık erkek hayali kuran premseslerin filmleri bunlar...
Cevap
11Cevap
Konu tırt bir yeşilçam havası vardı. Ama erotik sahneleri çok güzeldi o sahneler için yine izlerim :) Michele Morrone üzümlü kekim benm 🥰😍
Film değilde bende dizi saplantısı var. Bit başlayınca bitene kadar gece gündüz aralıksız izliyorum neredeyse.😂
Zaman kaybı ve çok boş bir filmdi. Ne kurgusu kurgu, ne hikayesi hikaye, ne oyunculuk kaliteli, ne finali final... Sevemedim.
Film tamamiyle boş ve ahlaksız bir film türkler yapsa rtükten ceza alır çekenleri tefe koyarlar elin gavuru yapınca nasıl izleniyor bu kadar olmayın arkadaşlar
Çok haşin sevişme sahneleri var.. Galiba p*rno Diyebiliriz onun için bir sahnede resmen adamın penisi gözüktü kadın Oral yaparken
Konusu ne tavsiye eder misin?
Grinin eli tonunu izlediysen eğer benzer filmler diyebilirim.
Hım.
Erotizm iyi ama sadistlik kötü :)
İzlemedim ama birazdan izliyicem bence bizde ortak bir film seçeriz ilerde çoçuklarıma anlatırız :)
Baya oldu izleyeli güzel film vampirli filan 365 days 2 var o pek sarmadı
Ilgimi cekmedi, vasat gibi
İzlemedim ama izleyeceğim müsait bir zamanda
Hardcore kategorisi
Bence kötü.
Yokkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?