Dikkat ettim de Türk dizilerindeki başrol kızlar genelde böyle mavi gözlü kısa boylu kumral koyu kumral saçlı kızlar oluyor. Neden böyle mis gibi 175 boylarında fiziği güzel sarışın mavi gözlü ya da uzun boylu esmer güzeli yerine böyle 155-160 arası aynı saç göz rengi olan bu tip kadınlar daha çok var burada?
Neden kadın dizi oyuncuları Türkiye’de hep benzer özellikli?
Bunlar yapılan genel anket istatistiklerine göre belirleniyor ve en çokta o gördüğünüz tiplemeler türkiyedeki erkekler tarafından beğeniliyor. Asıl soru ise neden onlar beğeniliyor neden siz değil 😀. Biz kahpe bizansın yiğit güzellerinden hoşlanıyoruz çünkü baya egzotik ve sevecenler tam tersi değiller.
Bende bu özelliklerde bir tipim. Ama bana mesela bir Cansu dere bir bade işçil çok daha güzel geliyor. Mesela bade işçili hiç başrolde gördüğümü hatırlamıyorum. Yani hep böyle aynı tip kadınlar var sürekli başrolde tuhaf geliyor
Geçenlerde buna benzer uzun boylu bir kızın yaptığı paylaşımı görmüştüm onun gibi birşey zannettim. Hani erkeğe kadın parfümü daha hoş kadınada erkek parfümü daha hoş gelirya o hesap biz sizin gibileri sizde özendiklerinizi beğeniyorsunuz.
Yani Türkiye de daha çok kısa boylu mavi gözlü kumral saçlı bu tip kadınlar mı beğenilir? Ben yeni geldim burayada türkiyedeki dizileri pek takip etmiyordum
Yani Türkiye de daha çok kısa boylu mavi gözlü kumral saçlı bu tip kadınlar mı beğenilir? Ben yeni geldim burayada türkiyedeki dizileri pek takip etmiyordum