Çocukluğumuzun geçtiği, zamanında efsane çizgi filmlerin yayınlandığı Cartoon Network. Bazı yıllarda öyle güzel çizgi filmler yayınlandı ki, işte bu Cartoon Network'ün yılı dedirtti. Peki o yıllar hangi yıllardı?
siz yine iyisinoz ben kucukken o karton network yokuydu. bir tek trt kanal D den sabah erteden kalkip cizgifilm izlerdim. anten kotu tutardi cizilti falan kanalin kayb olmasi falan. himen kaplumbagalar en sevdiklerimdendi iki 3 tane daha cizgilm var amma isimlerini hatitlamiyorum. bir cizgi filmde dede torununa kucul kucul diyerek torunuda kuculuyordu sonra kucuk bir kapi vardi onu aciyordu cocukta ordan harikalar diyarina geciyordu bu biri, biri de bir kiz cocugu vardi bir de ucak kanatlari olan bir hayvan arkadasi vardi onunla bir ulkede yasiyorlardi o ulke semsiye idi. eyer semisyeyi tutan adam semsiyeyi kaldirsaydi deprem oluyordu falan cok guzel cizgifilmdi sonuncu ikisini hayal meyal hatirliyorum. bu cizgi filmleri ben 4,5,6 ,7 yaslarim olanda izliyordum dusunsene 1993 ,1994,1995,1996 ci yillardan bahs ediyorum sana. cocukluk bir baskaydi bee.
aslında o dönem cartoon network vardı cartoon network 1992 de yayın yapmaya başlamış ama o dönem cartoon network'te güzel ve kaliteli çizgi filmler yoktu ve o zamanlar türkiyede yoktu
Merhaba Bende şahsen çok seviyordum Cartoon network çizgi filmlerini benim için en iyi yıllar 2014 ve 2018 yılları arası özellikle Gumball ve sürekli dizi favorim.
Yılı tam olarak hatırlayamadım ama küçükken Sürekli Dizi, Adventure Time, Gumball, Bakugan Bu dördünü hiç kaçırmazdım hep izlerdim çok severdim. Fakat aralarından en çok sevdiğim Gumball.