Merhaba Dizilerle pek aram olmasa da Kore ve Hint dizilerini severim nedense izlediğim halde dün Bir garip aşk dizisini tekrardan izleyip bitirdim bunu başka dizilerde de yaptığım oluyor böylesi daha güzel san ki.
prison break ilk sezonu efsanedir. 2. sezon ve sonrası farklı senarist ve gereksiz diziyi uzatma amaçlı yazılmıştır. ben dizileri genelde tek soluk izlemeyi seviyorum. yabancı dizi kültürü de burda benimki kadar geniş olan yoktur. ama prison break ı sevdiysen breaking bad, casa de papel, black mirror gibi senaryosu zekaya dayalı tasarlanmış dizileri de izlemeni tavsiye ederim. dizi tavsiyesi isteyene her tür dizi verilir. :)
Hiç ara vermeden bitirmiştim. Zaten 8 bölümdü. Keyifle dikkatle izlemiştim. İkinci sezonunu bekliyorum. Ve şu an El dragon izlediğim için Prison Break biraz daha bekleyecek. Sırada o var çünkü. Ve izledikten sonra yatıp kalkıp dua etmem gereken biri var. :d
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
ne zamandır seyredecek güzel bir dizi bulamadım :)
Preson Break çok güzel bir dizi, başlarda sıkıyor ama ilerisi acayip sarıyor. Tek solukta izlemiştim ben de T-bag adamım 😂😂 spoiler veriyim miii ajsjjsjs. Tek solukta izlediğim başka diziler de var eğer izlemeyen kaldıysa La casa de papel
Dark sanırım. Bitirdim iki sezonunu ama çoğu şeyi tekrar izledikçe anlıyor öğreniyorum 😂 çok tavsiye ederim son sezonu da 27 ya da 28 Haziran'da yayınlanacak kaçırmayın kardeslerrrr
Prison break ilk sezonu su gibi bitirirsin ama sonra aşırı sinirlerin bozulur ben bıraktım bitirmeye yakın jdjdjs spoi vermemek için zor tutuyorum kendimi