Bazı korku filmleri o kadar ürkütücü oluyor ki izledikten sonra bazı şeylerden ürkmenize neden olabiliyor. Örneğin bazı kişiler Chucky filmini izledikten sonra pediofobi (oyuncak bebek fobisi) olmuştur. Peki sizinde fobi edinmenize neden olan korku filmleri var mı?
Fobi edinmenize neden olan bir korku filmi var mı?
Sanırım buried filmi hafif klostrofobi oluşturdu ve bir de lost dizisinde diri diri gömülme sahnesinden sonra bende bu korku oluştu berbat bir ölüm ama harika bir dizi :D
Çakiden neden bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorum :D oyuncağı bende olsaydı karanlıkta bile onunla uyurdum film bu filn gerçek değil ama şizofrenseniz çaki size canlı görünebilir :d
cok severim korku filmlerini bu yasimda bile korktugum iki film var. digerleri nikol kidman cok korkarim o filme bakinca o yuzden mezarliklardan korkarim.ölu fobim var benimde obursude otopsi.
Filmin ismini asla hatırlamıyorum. Sadece tek bir sahnesi aklımda. Cansız mankenler oluyor ya (defacto tarzındaki yerlerde) onlar yürüyordu hâla bakamıyorum onlara :(
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır, bugüne kadar öyle bir korku filmi izleyemedim.
Şimdi neden hangisi olduğunu söylemedin diyince bana çünkü soruda yazmamışsın diyeceksin ve haklısın. O yüzden hatamı kabul edip soruyorum. Hangi film?