Diziler & Filmler Favori harry potter karakteriniz hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor favori harry potter karakteriniz hangisi?ben genelde kötü karakterleri severim ondan Draco Malfoy hep çekicii gelliyo bana 🐍 Favori harry potter karakteriniz hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Lokininhadesi Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Snape severdim 3lu içinden de ron'u (Draco'da iyi aslında) 2 0 Yorumla
mrozdal Takip Et Master Yaş: 27 , eic 74% +1 yıl Harry potter serisi maalesef ilgimi çekmiyor ya :( ondan dolayı karakterleri bilmiyorum. 2 0 Yorumla
Faith_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl cedric diggory çünkü 3 saniyede sürse tanıştım onunla 1 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Hiç izlemedim desem linc yemem dimi 🙄 1 2 Yorumla Soran +1 yıl yok abi relaax Yorumla alcohólico +1 yıl Sagol gülüm 😂 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Snape 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Snape severdim 3lu içinden de ron'u
(Draco'da iyi aslında)
Harry potter serisi maalesef ilgimi çekmiyor ya :( ondan dolayı karakterleri bilmiyorum.
cedric diggory çünkü 3 saniyede sürse tanıştım onunla
Hiç izlemedim desem linc yemem dimi 🙄
yok abi relaax
Sagol gülüm 😂
Harry potterı tanıyorum bitek, o.
Kesinlikle severus snape
Minerva ve snape
Hermonie. 😄😃
benimdir yani.
Harmoni bence hep o kızı hayal ederim 😈
Ron weasley.
harry poter