Diziler & Filmler Hiç mi Netflix kullanmayan yok? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu ne abi ya herkes film dizi Netflix Kullanmayan yok mu hiçDürüst olun Hiç mi Netflix kullanmayan yok? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Netflix Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Seyzir Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kullanıyorum galiba bu ay hiç uygulamaya giriş yapmadım.İndirip izleme ve video oynatıcısının kaliteli olmasından dolayı da kullanmaya devam ederim.Blue tv de vardı kapattım onu. 0 0 Yorumla
KıvırcıkMarul__ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Rahat oluyor ya, televizyonda da uygulamasi var.4k pakedi kullaniyorum.Tabi babam ele gecirdi 0 0 Yorumla
gnyky12 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Kuzenimin hesabina giriyorum arada 🙂 kendim kullanmiyorum. 0 0 Yorumla
ironkhasımova Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl kullanmıyorum zaten ordaki dizileri dizibox'tan falan izlemek oluyo saçma yani. 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kullanmayan bulunca ne olacak ki. Güzel ki kullanıyor insanlar 0 0 Yorumla
Bokvarkardeşim Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Bir ara kullandım şu an kullanmıyorum 0 0 Yorumla
sonbirdakikagençler Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl O ney hiç bilmiyorum bile dizi izleniyor diyorlar, 0 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Kullanıyorum. Netflix 4K üyeliğim var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kullanıyorum galiba bu ay hiç uygulamaya giriş yapmadım.
İndirip izleme ve video oynatıcısının kaliteli olmasından dolayı da kullanmaya devam ederim.
Blue tv de vardı kapattım onu.
Rahat oluyor ya, televizyonda da uygulamasi var.
4k pakedi kullaniyorum.
Tabi babam ele gecirdi
Kuzenimin hesabina giriyorum arada 🙂 kendim kullanmiyorum.
kullanmıyorum zaten ordaki dizileri dizibox'tan falan izlemek oluyo saçma yani.
Kullanmayan bulunca ne olacak ki. Güzel ki kullanıyor insanlar
Ben kullanamıyorum evde internetim yok
Bir ara kullandım şu an kullanmıyorum
Ben varım kullanmıyorum
O ney hiç bilmiyorum bile dizi izleniyor diyorlar,
Kullanıyorum. Netflix 4K üyeliğim var.
var da benim değil ne yalan söyleyim😂
Ben varım sevmedim
Bende var. :D
Netflixiniz batsın.
Boş iş
Ben kullanmıyorum