Bu zamana kadar yapılmış en güzel sitcom dizisinin en sevilen karakterini seçelim istedim. Baştan sona belki 10 kere izlediğim, her bölümünü ezbere bildiğim tek dizidir. Her karakteri ayrı ayrı seviyorum fakat benim için dizinin yıldızı açık ara Marshall karakteridir. Çok seviyorum, öyle böyle değil. Eğlenceli, sadık, merhametli, bazen saf ama her zaman adaletten yana, dünyanın en iyi arkadaşı ve eşi. Ponçik kalbini yerim onun. Cerest💕Marshall asdfdgsds Herkesin hayatında bir Marshall Eriksen olmalıdır diyorum ve cevaplarınızı bekliyorum.
Marshall
Robin
Barney
Ted
Lily
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En sevdiğiniz How I Met Your Mother karakteri kim ve neden?
Here is the real legend! Himym, Friends kadar olmasa da yine yeri bambaşkadır. Dizideki her karakterin bir parçası içimde yatar. (barney hariç ahaha) ancak açık ara fark ile Ted Mosby diyebilirim. Ted’in dizinin ilk bölümünden finaline kadar içindeki arayış ve bu arayış sırasında doğru insanı bulmak adına önce kendisini bulması, olgunlaşması ve nihayetinde yıllar süren arayış sonucunda doğru insanı bulması... Ancak onun da sağlık sorunuyla Ted’e erkenden veda etmesi... Ted bir çok açıdan içimdeki Pinky’nin yansımasıdır ya. Ted ile birebir aynı yoldan yürüdüğümün farkındayım. İkinci olarak sanırım Lily ve Marshall çifti olur. İkisini bir sıraya koymak gerçekten zor ancak bu aileden hayata dair öğrenilecek çok şey var. Teşekkürler Lilypad ve Marshall. Robin ise son karakterim olur ki geçmişinde yaşadığı tüm o karmaşalar ve bunların hayata bakış açısına ve yaşam biçimine o denli derinden yansıması adeta içimdeki gizlediğim karakterimin aynısı... uh oturup izleyesin geldi huh.. :(
Barney olmasaydı aynı derecede keyif almazdım HIMYM' dan herhalde. Diziyi izlerken karakterlerin hepsiyle bir bağ kurabildiğim, bittiğinde ise sanki en yakın yakın arkadaşlarımdan ayrılmış gibi üzüldüğüm bir dizi HIMYM. O bar masasında oturanlardan biri de bizdik.
Karakterlere bakınca hepsinin sevdiğim, sevmediğim, sinir olduğum, olumlu ya da olumsuz yönleri var ama ana karakterler arasında Marshall en iyisi gerçekten. Onun da aşırı özverili olmasından rahatsızım. Çok iyi bir arkadaş ve eş gerçekten. Bu çok iyi bir şey ama karşı taraf için. Kendi açısından çok da iyi değil bu.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
"O bar masasında oturanlardan biri de bizdik." O kadar haklısın ki. Dizi bittiğinde gerçekten dediğin gibi en yakın dostlarımdan ayrılmış gibi hissedip ağlamıştım. :)) Aşırı özverili olması diğer karakterlerin eksi yönlerine kıyasla en iyisi bence.
Evet. Özlüyorum onları, o samimiyeti. Tekrardan başlasam iyi olacak sanırım. Eski dostlarla tekrar bir araya gelmek gibi. :))
HIMYM' ın en iyi karakteri kesinlikle Marshall. Bundan dolayı da Lily zaman zaman çok sinir olduğum, hatta nefret ettiğim bir karakter haline geldi. Çoğu kişi Robin' den nefret eder ama ben zaman zaman Lily' den çok nefret ettim.
Ben Robin karakterini çok seviyorum. Gıcık yönleri var ama bir Lily kadar değil bence. Sanat okulu için Marshall'ı terk etmesi, sırlar saklaması, herkesin hayatına salça olması gibi davranışları çok sinir ediyordu beni ama yinede seviyorum bu karakteride. Lily ve Marshall ilişkisi favorim kesinlikle. Çok komik sahneleri vardı bu ikilinin. 😊
Robin' in geçmişte yaşadıklarından dolayı bazı sıkıntıları, karmaşaları var. Babasıyla yaşadıklarından dolayı evliliğe ve çocuğa bakış açısı biraz farklı gibi gözükse de aslında o da tam emin değil. Bu yüzden daha fazla kariyerine odaklanmış. Son sezonun son bölümlerinde anlıyor gerçekten neye ihtiyacı olduğunu. Bu daha normal karşılanabilir bir şey ama Lily... Yeri geldiğinde tam bir şeytana dönüşüyor. O grubun annesi, lideri tavırları, dediğin gibi Marshall' ı bir anda terk etmesi, yeri geldiğinde Marshall' ı baskılaması, dominant tavırları, her şeye karışması, kendi doğru bildiğini yaptırmaya çalışması beni deli ediyor ama bazen de yeri geliyor Marshall' a o kadar güzel yaklaşıyor ki seviyorum bu karakteri ama bence Marshall' ı kesinlikle hak etmiyor. Belki de Marshall' a böyle baskın bir karakter gerekiyor. Bilmiyorum.
Çok güzel analiz ettin, tebrik ederim. Dediğin gibi Marshall'a biraz baskın bir karakter lazım zaten ama bu kadar baskı kurmadan üzerinde daha iyi olurdu.
Marshall güvenli bir liman Sürekli ilişkisi olan ihtiyac halinde yanında olan Çogu kes mantıgın sesi Barney hayat gibi ne yapacagı belli degil Mantıksızca bir mantık yapısına sahip Süprizlerle dolu Hayatı ıskalamayan peşinde koşan Yaşayan Hayatında acı tecrübeler yaşamıs bunlarla mücadele etmiş Kız atkadaşı yarafından yatı yolda bırqkılmış vs va Marshalla iyi bir ailese aevgiyle büyümüş çok sıkıntı yaşamamış hep desteklenmiş vs Barney daha iyi ve derin karakter:)
Barney daha zor şeyler yaşamış çocukluğunda evet. Babasıyla ilgili her sahnede gözlerim dolmuştur bir yandan gülerken ama insanlık olarak Marshall'ın çok daha iyi biri olduğunu düşünüyorum, insanları kandırmıyordu çünkü. :) ama süprizlerle dolu ve daha eğlenceli biri olduğu konusunda haklısın.
Şimdi Himym ı yücelten karakter kimdir barney diğer oyuncular olmasa bile dizi aşırı bir şey kaybetmezdi ama barney siz Himym olamazdı. Friends izlediysen farkı anlarsın kardeşim kolayca.
En İyi Cevaplar