Tatilin yaklaşmasıyla beraber benim için dizi sezonu da açılmış oldu :) Arkadaşlar hem dramatik hem romantik yer yer komik önerebileceğiniz alışılmıştan farklı bir konusu olan Kore dizisi var mıdır acaba :) Biliyorum şimdi hala Kore dizisi mi izleniyor diye muhalefet olanlar çıkacak yalnız onlar mümkünse yorum atmasın :) Favori dizilerinizi bekliyorum benim için unutulmazlar arasına girecek bir tercih olsun istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İtina ile yorum yapan herkese +1 :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn Çok İzlenen Kore Dizileri ve Kdrama Önerileri
Kore draması veya Kdrama terimi, konusu veya türü ne olursa olsun hemen hemen tüm Güney Kore kurgusal televizyon dizilerini ifade eder. Buna komedi, romantizm, bilimkurgu, korku da dahildir. Bu televizyon dizilerinin çoğu, Güney Kore'de ortaya çıkan çizgi romanlara benzer bir hikaye anlatımı türü olan web çizgi romanlarına dayanmaktadır.
Genellikle tür ne olursa olsun (belki korku hariç) içerisinde bir aşk hikayesi vardır ve hemen hemen her filmde de aynı oyuncular vardır. Korece öğrenmenize yardımcı olacağı garanti edilen en iyi Kore dizileri listesi aşağıdadır.
1. Vagabond

2019 Güney Kore TV düzenlemesi olan dizi 16 bölümden oluşmaktadır. 8,2 IMDb puanına sahip dizi oldukça popülerdir. Konusu ise; dövüş sanatlarında oldukça yetenekli olan Cha Gun'un hayatını izliyoruz. Cha Gun dublörlük yaparak geçimini sağlamaktadır. Yeğeni Hoon'a bakan Gun yeğenini Fas’a gitmek üzere uçağa bindirir. Hoon'un bindiği uçağın düşmesi sonucu tüm yolcular hayatını kaybeder buna Gun’un yeğeni de dahildir. Kaza sonrası cenazeler Fas'a ailelerine götürülür ve orada asıl konu başlar.
Burada bir gizem vardır aslında, herkesin öldüğü söylenir fakat cümleler birbiri ile çelişkilidir. Gun, bu olayı araştırmak için üzerine düşer ve istihbarat ajanı Go Haeri ile tanışır. İkili olayların gizemini çözmek için uğraşırlar.
2. The Silent Sea (Sessiz Deniz)

2021 yılında gösterime giren dizi Bilim kurgu, gerilim, gizem türündedir. 6,9 IMDb puanına sahip dizinin konusu ise; arazinin çorak olduğu ve su kıtlığının olduğu fütürist distopik bir dünyada, hükümet ve özel şirketler su kullanımını azaltmak için yöntemler bulmaya çalışıyor ve suya erişimdeki eşitsizlikler yoğunlaştıkça, sıradan insanlar arz düzenlemelerini protesto ediyor.
SAA, eski bir astrobiyolog olan Dr. Song Ji-an'a, beş yıl önce 117 mürettebat üyesinin radyasyon sızıntısı nedeniyle öldüğü Balhae Ay Araştırma Merkezi'ne bir görevin parçası olması için görev veriliyor. Bu trajik olayda hayatını kaybeden ekip üyelerinden birinin kız kardeşi olduğu ve bu nedenle kendisine tazminat olarak suya kolayca erişmesini sağlayan bir altın kart veriliyor. Daha sonra mürettebata görevler açıklanıyor. Ay'daki 24 saatlik tehlikeli bir görev sırasında sırlarla dolu tehlikeli bir tesiste yaşanan olaylar anlatılmaya başlanıyor.
3. Itaewon Class

2020 yılında yayımlanan dizi Kore'nin en çok sevilen ve en çok izlenen dizileri arasındadır. Konusu ise; iki şirket arasındaki yoğun rekabetin arka planında yer alan bir intikam dramasıdır. Hikaye, babasının şoke edici ölümünün ardından kendisini Geun-Won adında bir zorba ile kan davasında bulan asi lise öğrencisi Sae-Ro-Yi'nin etrafında dönüyor. Renkli bir Seul mahallesinde, eski bir mahkum ve arkadaşları, sokak barları için hırslı hayallerini gerçeğe dönüştürmek için güçlü bir düşmanla savaşırlar. İçerisinde hem aşkı hem de intikamı barından film oldukça fazla izlenmiştir.
4. Hospital Playlist

2020 yılında yayımlanan dizi romantik türdedir. 2 sezon 24 bölümden oluşan Kore dizisi oldukça sevilmektedir. Prison Playbook'tan sonra Wise Life serisinin ikinci bölümü olarak yayımlanmıştır. Hikaye, Yelje Tıp merkezinde birlikte çalışan 5 arkadaşın etrafında dönüyor. Romantizm ve dramanın bir arada olduğu dizi en çok izlenen Kore dizileri arasındadır. 40'lı yaşlarındaki bu beş doktor, 1999'da tıp fakültesine girdiklerinden beri en iyi arkadaşlardır. 20 sene sonra hepsi aynı hastanede çalışmaya başlar. Normal bir hayatları olsa da hastanede karşılaştıkları birçok sıradışı olaylar yaşarlar. Ayrıca bu doktorların müziklere ve aşklarına ne kadar bağlı olduğunu da büyük hayranlıkla izleyebilirsiniz.
5. Squid Game (Kalamar Oyunu)

2021 yılında dünya çapında yayımlanan Squid Game bir drama dizisidir. Bütün dünyada oldukça fazla izlenen ve herkes tarafından beğenilen Squid'in Game'in konusu bilmeyen yoktur sanırım. Kısaca özetlemek gerekirse; çeşitli nedenlerle hayatta başarısız olan, ancak aniden 38 milyon ABD dolarından fazla kazanmak için bir hayatta kalma oyununa katılmak için gizemli bir davet alan insanların hikayesini izliyorsunuz. Oyun izole bir adada gerçekleşir ve katılımcılar nihai bir kazanan olana kadar kilitlenir.
Burada katılan oyunculara birçok oyun oynatılır ancak oyunlarda da başarısız olanları çok kötü bir son beklemektedir. Oyunda başarısız olan oyuncular öldürülerek elenmektedir. Bu zorlu oyunlardan kaçmak ise mümkün değildir. Eğer diziyi hala izlemediyseniz mutlaka listenize ekleyin.
6. Nobody Knows

Nobody Knows 2004 yılında yayınlanmış dram türünde Kore dizisidir. Cannes Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü gibi birçok dalda ödül almıştır. IMDB puanı 8,0 olan dizinin konusu ise: Tokyo'da anne tarafından terk edilen ve altı aylık bir süre boyunca kendi başlarına bakmak zorunda kalan dört çocuğun hikayesine odaklanıyor.
Kimsenin bilmediği, kendi yarattıkları dünyada hayatta kalmaya çocukların hikayesi ise oldukça etkileyici. Hayatta kalmaya ve başlarında hiç kimse olmayan dört çocuk hayatın zorlukları ile baş edebilecek mi? Bu sorunun cevabını diziyi izleyerek alabilirsiniz.
7. Pinocchio

Pinocchio, 2014 yılında yayımlanmış dram türünde bir dizidir. En Popüler Erkek TV Oyuncusu Dalında Baeksang Sanat Ödülü dallarında ödüllere sahiptir. IMDb puanı 8,1 olan dizinin konusu ise; ailesini kaybeden ve hayatını yozlaşmış muhabirler tarafından mahveden bir adamın hikayesiyle devam ediyor. Genç adam babasının ölümünü araştırmak için çalışırken karşısına genç bir kadın muhabir çıkıyor. İki genç gerçek ölümün peşine düşerken muhabirler birçok yalan haber ile sansasyon yaratmaya çalışırlar.
Dizide "Pinokyo sendromu" diye bir şey var. Nüfusun %6'sı, yalan söylediğinde vücutlarının istemsiz olarak bazı hareketler yapmasına neden olan ve bu nedenle yalan söylemeyi zorlaştıran bu sendroma sahiptir. Genç muhabir kadın ise bu sendroma sahiptir. Yalan söylediğinde hıçkırık tutar ve doğruyu söyleyene kadar hıçkırığı geçmez. Değişik ama etkileyici bir konusu olan dizidir.
8. It's Okay to Not Be Okay

It's Okay to Not Be Okay, 2020 yılında yayımlanmış romantik komedi türünde bir dizidir. En İyi Yardımcı Erkek TV Oyuncusu Dalında Baeksang Sanat Ödülü gibi birçok ödüle sahiptir. 8,6 IMDb puanına sahip dizinin konusu ise; iki erkek kardeşin, Moon Gang-tae ve ağabeyi Moon Sang-tae'nin hikayesini anlatan bir dizidir.
Gang-tae, OK Psikiyatri Hastanesinde çalışmaya başladıktan sonra yolları ünlü, antisosyal bir yazar olan Ko Moon-young ile kesişir. Ancak geçmişlerinin örtüştüğünü keşfettiğinde Gang-tae'ye karşı romantik duygular beslemeye başlar. Gösteri boyunca, bağ kurdukça sorunları üzerinde çalışırlar ve birbirlerinin duygusal olarak iyileşmesine yardımcı olurlar.
9. Sweet Home

Sweet Home, 2020 yılında yayımlanan Kore Draması, Dram, Kore Korku Filmleri, türleri arasında bir dizidir. Oldukça popüler olan dizinin IMDb puanı 7,3. Konusu ise; okulda zorbalığa maruz kaldıktan sonra travma geçiren ve odasından asla ayrılmayan bir lise öğrencisinin hikayesini anlatmaktadır. Genç ailesini kaybeder ve yeni bir daireye taşınır. Burada başına garip ve gizemli olaylar gelmeye başlar.
Cha Hyun intihara teşebbüs eder ama bunu yapmayı planladığı gün zilinin çaldığını duyar. Kim olduğuna bakmak için gittiğinde interkomdan komşusunun dışarıda “Acıktım” dediğini görür. Ama komşu yavaş yavaş bir canavara dönüşür ve Hyun korkudan ve şaşkınlıktan cevap veremez. Bir dakika sonra tekrar kontrol eder ve kapıyı açar ve dışarıda kimseyi bulamaz. Yavaş yavaş, apartmanda ve Kore'nin her yerinde bazı sesler ve garip olaylar olmaya başlar. İnsanlar canavara dönüşmeye başlayınca Hyun su ve diğer sakinler hayatta kalmaya çalışır. Bir araya gelirler ve bazı katları geri almaya ve canavarlarla savaşmaya çalışırken binalarının girişine barikat kurmak zorunda kalırlar.
10. All of Us Are Dead

All of Us Are Dead, 2022 yılında yayımlanan Kore Draması, Zombi Kıyameti, Korku türünde bir dizidir. Konusu ise; zombi istilasını anlatmaktadır. Lee Byeong Chan (Byeong-cheol Kim), oğlunun sürekli zorbalığın kurbanı olduğu Hyosan lisesinde dahi bir bilim adamı ve vekil öğretmendir. Oğlu intihar etmeye çalıştığında, oğlunun bu durumdan kurtulması için onun üzerinde deneyler yapmaya başlar ve bu da Jonas virüsünü yaratmasına yol açar. Bir gün okulda bir öğrenci, Byeong Chan'ın deneylerinin bir parçası olan bir hamster tarafından ısırılır. Başlangıçta onu dizginler ama o kaçar ve revire götürülmeden önce sınıfına geri döner. Ambulansla iletişime geçerler, ancak nakledilmeden önce okul doktorunu ısırır ve virüsü bütün şehre yayarlar.
Zombi virüsü okulu hızla kontrol altına almaya çalışırken bir grup öğrenci neler olup bittiğini anlamak için bilim odasına sığınırlar. Fakat zombiler hızlıca etraflarını sarmaya başlarlar. Öğrenciler bu yoldan çıkmış zombilerle savaşmak zorundadır.
Kore Dizileri Hangi Platformdan İzlenir?
Kore dizilerini birçok dizi izleme platformlarında izleyebilirsiniz. Kore dizilerini izleyebileceğiniz platformlar şu şekildedir;
- DramaFever.
AsianCrush.
3. Hulu.
Netflix.
Viki.
Dramago. - Gooddrama. to.
- New Asian TV.
10 Yorumla- DramaFever.
En İyi Cevaplar
Benim favorim "secret garden", tekrar tekrar izlerim. Secret garden'ı izlediysen, "Lie to me" ya da "Love rain"'i de izleyebilirsin. "My girl friend is a gumiho" da çok güzeldi, tavsiye ederim. Dizi izleyesim geldi birden :)
38 Yorumla- +1 yıl
Konuları nasıl peki benim aradığım özelliklere göre hangisi en uygundur sence :) evet secret garden ı izledim bu arada :)
- +1 yıl
Secret garden ve my girlfriend is gumiho hafika love raini pek sevmedim
- +1 yıl
Dramatik, romantik, komik bu üç kriteri üç dizi de sağlıyor. Mesela my girl friend is a gumiho'dan başlayalım: Gumiho dokuz kuyruklu tilki demek. Korelilerin efsanevi yaratığı. Dizideki gumiho çok güzel ve tatlı bir kız görünümünde, bazı özel yetenekleri de var, yalnız bir keşiş tarafından 500 yıl önce bir resme hapsedilmiş. Tek amacı insan olmak bu yaratığın, insanlara ve sahip olduklarına imreniyor. Esas oğlanımız onu hapsedildiği yerden kurtarır ve dizi başlar.
- +1 yıl
vay bee çok etkilendim tam aradığım gibi :) Ben en son 49 days i izledim ve gerçekten bayıldım :) Sana da tavsiye ederim hem konusu hem dram sahneleri çok başarılıydı. Bu dizide öyle gözüküyor aradığımı buldum sanırım :)
- +1 yıl
tekrar teşekkürler:)
+1 yılPlayfull kiss hatta facebookta kore dizileri diye gir istemedigin kadar cikacak :) YASASIN KORE KARDESLIGI
15 Yorumla- +1 yıl
istemediğim kadar çok çıktığı için zaten karar veremiyorum öyle bir sıkıntım var :D playful kiss i izledim ama benim için unutulmaz oldu mükemmeldi diyemiyorum. Çok çok beğenmedim yani. ben daha çok dramatik diziler seviyorum aslında yer yer komedide olacak tabi:) Birde dizilerde konular çok tekrarlanıyor artık ben konusu farklı bir dizi arıyorum var mıdır önereceğin böyle bir dizi :D
- +1 yıl
Aslinda dizi degil film vardi ama adini hatirlayamiyorum savas ve askti gecen yil izledim g.kore ve k. Kore arasindaki intikami ve kuzeylinin guneyliye olan aski ve kuzeyli olan gizli ajan yolun ortasinda s*cn bir deli... ama adini hatirlayamiyorum.. i hear you voice de dramatik kucuk bir cocugun kendinden olgun bir kadna olan imkansz aski
- +1 yıl
Filmin adını hatırlayabilirsen lütfen paylaş ilgimi çekti :) diziye gelince konusu bana hiç ama hiç hitap etmiyor ne yazık ki. önerilerin için tekrar teşekkürler :)
- +1 yıl
Korean turkte sorabilirsin fb ya da twitten giris yap sor bilen cikar mutlaka
- +1 yıl
bakarım teşekkürler:)
Şimdi de bu K-Pop, Kore-dizi çıktı başımıza ama artı birimi isterim itina ile yazdım. :))
210 Yorumla- +1 yıl
ne demek verdim işte dostum aramızda +1 in sözümü olur :)
- +1 yıl
Bende kore hayranlığı yok açıkçası . Ama bu dizi işini iyi beceriyorlar. Bu işi iyi yapıyorlarsa izlemekte sakınca görmüyorum. Ama dozunu da kaçırmamak lazım. Benim için herhangi bir yabancı diziden farksız. Bu arada iltifat içinde teşekkürler :)
- +1 yıl
Deli değilsin bende işin içinde bir iş olduğuna eminim aslında. Kendi ülkelerine hayranlık uyandırmayı çok iyi beceriyorlar bu şekilde. Bu hem turizm hem de ticarette oldukça işlerine yarıyor. Sırf Kore malı diye Samsung telefon alan tanıdıklarım var çevremde. Din ile ilgili çıkarımlarda bulunan bir makalede okumuştum yakın zamanda. Burada bahsetmek doğru olmaz sanırım. Uzun lafın kısası bende aynı fikirdeyim. Ama kaliteli dizi izlemek istiyorsam da aklıma başka seçenek gelmiyor :(
- +1 yıl
Her şey beklenebilir haklısın. Ama yozlaştırma olabileceğini çok sanmıyorum ben. Bu izlediğim dizilerden çıkarımlarım tabii. Dikkat etmekte tabi ki fayda var. Eğer izlediği dizilerle Kore ye kendi ülkesinden daha çok hayran olan bir nesil yetişiyorsa çok büyük sorun vardır. Böyle bir nesile de ne istenilirse yaptırılır. Sorun büyük aslında:(
- +1 yıl
o sorun çoktan var ve büyüyor.yozlaştırma olduğuna dair kanıtlarımda var çeşitli görseller ve açıklamalar gerektiren kanıtlar olması dolayısıyle ne yeri ne zamanı bunları anlatmanın.neyse her şey +1 içindi sağol artık geride alamssın onu :)) şaka şaka sen anladın ama sorunu.Hollywood dan sonra bu çıktı hayırlısı ne diyim
- +1 yıl
+1 şu an hakkettin bence. dizi tavsiyesinden daha önemli bunlar. gençlerin bir aran önce uyanması lazım. bende izliyorum ama dozunun kaçırılmaması gerekiyor. hayırlısı demekten başka elimizden bir şey gelmiyor şimdilik. zaman ayırdığın için teşekkürler:)
+1 yılmy sassy girl izle. filmden sorna ilk yarım saat transa geçiyrosun.
15 Yorumla- +1 yıl
öyle bir etkisi var evet izledim o filmi :)
- +1 yıl
bravo. aferin :D vaktin varsa sinema arşivime bir bakıyım. :) belki bende açar izlerim.
- +1 yıl
vaktim var evet bir bak bakalım :)
- +1 yıl
öyle miydi yaa. ölmüyor sanki ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa :(
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılplayfull kiss , dream high , my girlfriend is a gumiho , 3vazgeçilmez kore dizim:)
29 Yorumla- +1 yıl
Playfull kiss i izledim zaten :) diğerlerinin konusundan azıcık bahsedebilme imkanın var mı?:) arayışıma hitap ediyor mu kendileri :)
Cevap sahibi+1 yıldream high a bayılacağından eminim gumiho ya da öyle hemde hiç emin olmadığım kadar bence direk dream high dizisine başlamalısın direk şiddetle tavsiye ediyorum yakısıklılar var yerim somsamdongumu :) buyur link atim izlee kesin canım https://hoi--hoi.blogspot.com.tr/2012/08/dream-high-hayallerinde-bir-bedeli-var.html
- +1 yıl
bu kadar kesin tavsiye ediyorsan bir bildiğin vardır diyerek başlıyorum :) teşekkürler yorum için :)
Cevap sahibi+1 yılizledikten sonra burada kaldırılmazsa sorun kesin yorumunu bekliyorum haklıymışsın diyeceğinden hiç şüphem yok playfulldan sonra ikinci sevdiğin dizi olacak bence:)
- +1 yıl
ben aslında playful kiss i izlesem de favorim diyebilecek kadar sevmemiştim:( ben daha çok dramatik olanları seviyorum birde konusu farklı olanları arada tabi ki komedi de olacak ama dram ağır basmalı :) bu dizi dediğim özellikleri taşıyor mu ki sence :)
Cevap sahibi+1 yılsana gönderdiğim iki linki incele ozaman? www.korea-fans.com/.../...ltyazisi-tamamlandi.html şimdide dream high linkiii https://hoi--hoi.blogspot.com.tr/2012/08/dream-high-hayallerinde-bir-bedeli-var.html
Cevap sahibi+1 yılincele ona göre ikisinden birine karar vermen dileğiyleee
- +1 yıl
çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için mutlaka inceleyeceğim :)
Cevap sahibi+1 yılumuyorum -,-
+1 yılcan you hear my haart
36 Yorumla- +1 yıl
güzel mi diyorsun :) aradığım özellikte bir dizi mi peki :)
- +1 yıl
konusu çok güzel duyma engelli bir çocuğu anlatıyor ama bunu kimse bilmiyor. fazlasıyla dram fazlasıyla komedi fazlasıyla romantizm
- +1 yıl
hadi yaa:) kulağa güzel geliyor tam benim istediğim gibi :D
- +1 yıl
çok sevindim kardeşim kore sayfalarının birinin admini ondan yardım istediim :) ben pek bakmıyorum ama cevaptan eminim kardeşim saolsun :)
- +1 yıl
çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim :)
Heartstring, the heirs
22 Yorumla- +1 yıl
Konuları nasıl peki. Klasik Kore dizisinden biraz farklı olsun istiyorum. Konular hep tekrarlanıyor gibi geliyor bana. Konuları hakkında kısacık bilgi verebilir misin :)
+1 yılSecret garden.Mutlaka izlemelisin
23 Yorumla- +1 yıl
izledim :) başka bir önerin var mı?
- +1 yıl
Ya benim listem var aslinda yarin toplu olarak hepsi mesajda gondersem olur mu su an aklima cok azı geliyor
- +1 yıl
tabi ki çok sevinirim. çok teşekkür ederim. mesajını bekliyorum uygun olduğun zamanda :)
+1 yılKore dizileri izlemiyorum izleseydim önerirdim.
11 Yorumla- +1 yıl
canın sağolsun :D
Napcaksın koniçivaları yaa :D
24 Yorumla- +1 yıl
İşte bunu yapma arkadaşım :D
- +1 yıl
neyse ben yufka yürekli bir insanım. verdim yine +1 :D
Altta bırakacağım listeye göre izleyebilirsin bence. 10 Tane gayet izlenebilir Kore dizisi öneriyor.
00 YorumlaBoy over flowers playful kiss secret garden the princess man düslerimin prensi
00 YorumlaI sory love you
14 Yorumla- +1 yıl
konusu hakkında bilgi verme imkanınız var mıdır:)
- +1 yıl
bir göz atarım. yorum için teşekkürler:)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım