Rossun üzerinde olduğu tahta parçası ikisini birden taşımaz çünkü. İlkin yükleniyor zaten. Ama bakıyor ki tahta dibe batıyor, vazgeçiyor. Çıkamadığından değil, çıkarsa kimseye faydası olmayacağı için vazgeçiyor.
Gerçekte şartlar bu kadar uygun değildi diye düşünüyorum. Yani o tahta parçası çok küçüktü aslında. Ayrıca filmler ve diziler, izleyicide heyecan uyandıracak sahneleriyle ünlüdür. Benim kafamı asıl kurcalayan şey ise sırayla neden o tahta parçasının üstünde durmadıklarıdır🤔
Gerçekte şartlar diziye göre daha uygunmuş aslında tahta parçası jackinde üzerine çıkabileceği büyüklükteymiş. Rose ölümüne göz yummuş bir nevi sadece 🤷🏼♀️
demek istediği gerçekten Titanik diye gemi vardı batmaz gemi diyorlardı buz dağına çarpıp battı gerçek esintiler var içinde de filmin zaten yaşayanların röportajlarından alınan şeyler vs
@Darkhasitation canım bılıyoruz gemi gerçek ve battı ben kız ve erkek arasında gecenler senaryo dıyorum sadece konu adamın ölmeyebilirliği ya şu an.. bilimsel araştırma ne alaka diyorum senaryo zaten o kısmı gerçekte onlar gıbı iki aşık yoktu yani.. ok?
Tamam işte abicim düzgün okusana karakterlerin aşkı gerçek değil diyoruz nasıl okuyorsun acaba? O tahta parçasının gerçek olduğunu araştırma yaparak öğrenmeye ne dersin araştırma yapmadan bilmeden gelip.. ok falan yazmak ne ya 😂😂