Marvel mi Warner Bros mu?

Çocukluğumuzdan beri hepimiz bir kere dahi olsa bir süper gücümüzün olduğunu hayal etmişizdir. Bu hayalleri kurmamız etki eden en çok şey kuşkusuz filmler, çizgi romanlar ve çizgi filmlerdir. Çocukluk hayallerimizi süsleyen bu içerikler belirli şirketler tarafından yapılmaktadır. Bugün sizlere en büyük ve en fazla tanınan iki şirket olan Marvel ve Warner Bros arasında tercih yapacağınız bir anket sundum.
Peki siz en çok hangi şirketin filmleri ve çizgi filmlerini (animasyon dahil) seviyorsunuz? Hangi şirketin kurgulama ekrana yansıtma performansını daha başarılı buluyorsunuz. Buyrun ankete. Favorinizi oylayın! 👻🦸‍♂️🦹‍♂️

Yeri gelmişken iki şirket hakkında kısa bilgiler verelim.

Waner Bros.
Warner Bros. Entertainment, Inc. Warner Brothers veya kısaca Warner Bros. dünyanın en büyük film yapım ve televizyon yayın şirketlerinden biridir. Time Warner grubunun bir iştiraki konumundadır ve merkezi Burbank, Kaliforniya, ABD'dir. Warner Bros.'un iştiraki olduğu birçok şirket bulunmaktadır. Hollywood, Los Angeles, Kaliforniya, ABD (1918)

Marvel
Marvel Entertainment, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir eğlence şirketidir. Şirket, 2 Haziran 1998 tarihinde Marvel Entertainment Group ve ToyBiz'in birleşmesi sonucu kurulmuş olup 2009 yılında The Walt Disney Company tarafından satın alındı. Şirketin merkezi New York'ta yer almaktadır.

Not:Şirketler hakkında bilgiler kısmını Wikipedia dan yardım alarak yazdım. Umarım sorun teşkil etmez.
Warner Bros.
Warner Bros.
Marvel
Marvel
Marvel
Warner Bros.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Marvel mi Warner Bros mu?