Diziler & Filmler İnek şaban mı, keloğlan mı? İnsatiable01 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Nostaji olsun biraz😊 Güncellemeler+1 yıl Ben hep kemal sunal yaşıyor bilirdim öğrendiğimde baya küçüktüm ve ağlamıştım allah mekanını cennet eylesin 🙏 İnek şaban mı, keloğlan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Stanford12 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 85% +1 yıl İnek Şaban tabikide ilk basta benim ikinci favorim de p.ç rıza😀 1 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kırmızı başlıklı kız diycem ama Pamuk prenses de yakışıklı birini bulana kadar yedi cücelere ölü taklidi yapan bir kaşardı neticede 🤦♂️😂 1 1 Yorumla berkecan38 +1 yıl Bu yanlış oldu kusura bakma kemal sunal 😂😂 Yorumla
KaşgarliMahmud Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 57% +1 yıl Keloğlan bir masal karakteri biliyorsun değil mi 😁 0 4 Yorumla İnsatiable01 +1 yıl Evet Yorumla KaşgarliMahmud +1 yıl 👍🏻 Yorumla İnsatiable01 +1 yıl Senden öğrendiğim iyi oldu😅 Yorumla KaşgarliMahmud +1 yıl Sevindim 😁 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. İnek şaban 1 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 493 cevap paylaştı. Kel oğlan 1 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Kemal Sunal 🖤 2 3 Yorumla Powermen +1 yıl Şu repliği severim-- Şabaaan++NeeeeAllah rahmet eylesin 🙏🏻 Yorumla İnsatiable01 +1 yıl Amin🙏 Yorumla Powermen +1 yıl Keloğlan filmide güzeldi eğlenceli 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
İnek Şaban tabikide ilk basta benim ikinci favorim de p.ç rıza😀
Kırmızı başlıklı kız diycem ama Pamuk prenses de yakışıklı birini bulana kadar yedi cücelere ölü taklidi yapan bir kaşardı neticede 🤦♂️😂
Bu yanlış oldu kusura bakma kemal sunal 😂😂
Keloğlan bir masal karakteri biliyorsun değil mi 😁
Evet
👍🏻
Senden öğrendiğim iyi oldu😅
Sevindim 😁
" Kemal Sunal " 👍🏻😊
Kemal Sunal kesinlikle
keloğlanıda severim ama şabanın yeri ayrı
inek şaban daha komik
Kemal sunal gibisi gelmedi henüz
Şaaaaban