Fatma Girik'in Cüneyt Arkın'ı mı & Türkan Şoray'ın Kadir İnanır'ı mı İki Yeşilçamın Gelmiş Geçmiş EN Büyük En Kalıcı EN Unutulmayan 2 Efsanesinden Türk Sinemasının Yeşilçamın Gelmiş Geçmiş En Yakışıklı İmparatoru Kim?
Kadir İnanır
Cüneyt Arkın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeşilçam'ın gelmiş geçmiş en yakışıklı imparatoru kim?
Cüneyt Arkın mütevaziliği ve karizmasıyla Kadir İnanır Sertliği ve coolluğuyla çok dikkat çekiyor ajsdajsdjasdja Kadir İnanır Selvi Boylum Al Yazmalım Dila Hanım Devlerin Aşkı Evlidir Ne Yapsa Yeridir Fırtına Hayat Bayram Olsa Ana Ocağı filmlerinde Çok Yakışıklı 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1 - Kadir İnanır
2 - Cüneyt Arkın
3 - Tarık Akan
Sinema Tarihinin En Yakışıklı Erkeği Kadir İnanırdır Konu Tartışmaya Kapalıdır !
Abi açık ara türk sinemasının en yakışıklı adamı Cüneyt Arkın dir. Adam gençken çok yakışıklı biriymiş.
Offf bunun Gençliğide Çok Yakışıklıydııı Ama Kadir İnanır da çok yakışıklıydı ben kararsız kaldım attın fotoğraf yüzünden asjdasjdqwdasda
İkisinide dene tarafını seç 😄
tarık akanında olmasını istiyodum ama bu İkisinin yanında çok sönük kalıyor garibim asdasjdjas
Bugün de tarık akan için yakıyoruz jsjsj
aynen haha asdasdjaqe tarık akanı seviyom yakışıklı ama bir kadir ve cüneyt etmiyor maalesef :)
Kadir inanırida severim ben ama en çok Cüneyt Arkın filmleri ile büyüdüm
Kadirin de bir kaç filmini izlemisligim var
-Alo ben kadir!
- hangi kadir abi?
- deli kadir ulan jsjsjsj
Cüneyt Arkın mütevaziliği ve karizmasıyla Kadir İnanır Sertliği ve coolluğuyla çok dikkat çekiyor ajsdajsdjasdja Kadir İnanır Selvi Boylum Al Yazmalım Dila Hanım Devlerin Aşkı Evlidir Ne Yapsa Yeridir Fırtına Hayat Bayram Olsa Ana Ocağı filmlerinde Çok Yakışıklı 😂
Aynen güzel fimlerdi 😄
Her zaman derim. Kesinlikle Cüneyt Arkın bir numara. :)
Türk Sinemasının Gelmiş Geçmiş En Yakışıklısı Tartışmasız Kadir İnanırdır :)
Kadir İnanır tabikide <3
Kadir inanır zaten son imparator sinemada. cüneyt den çok daha başarılı ve Türk erkeğinin simgesidir
Ediz Hun
bu ikisinin yanında sönük kalıyor o?
Benim için kalmıyor ama sizin için elbette kalabilir
3 ü de iyi arkadaşlar tartışmayalım bence Sadece Kadir İnanırla Cüneyt Arkının 1 2 tık gerisinde
Tabiki Kadir Inanır
Gelmiş Geçmiş En Yakışıklı Erkek bence tarık akan cüneyt felan yanında sönük kalıyor demi kanka sjadjasdjasa
@dasdDASDeqw bence de
Ben tek imparator bilirim oda ibrahim tatlıses :D
Ciguli
Cüneyt arkın