Bizim dizi/ filmlerde artık çok açık yapamıyorlar, eski filmlerde çok daha açıktı ama yabancı filmlerde bazen çok detaylı gösteriliyor🤔 rahatsız olduğum için değil ama hani öpüştükten sonra yataktan kalksalar hepimiz aynı şeyi anlarız? Neden sizce detay veriliyor?
Dizilerde filmler (yabancı, yerli) sevişme sahneleri çok demostratif olmalı mı? ?
Sevişmeye ne kadar detay verilirse insanlar sonuna kadar o dakikaları izlemek istiyor. Amaç erotizimle beynimizi yıkayıp sapkınlığa yol açmaya çalışma çabası.
Sevişme sahnesi demek, o sahneye sarmak ve izlemek erotikleşmek vs vs. Eskiden fazla gösteririldi şimdi RTürk daha fazla dikkat ediyor o açıdan olmuyor
İllaki etkisini yaşayanlar vardır ama birde şu var benzer sahnelerin alışkanlık yapıp normal olarak görülmesi bir nev-i sıradanlık kazanmış olması da sözkonusu
Sanırım gençler artık yüz yüzde sohbetin Değerini bilmiyor, herseyleri sanal, seksleri bile... bundan dolayı rahat edemiyorlar, birlikteyken me yapacaklarını çok bilmiyorlar diye düşünüyorum
Evet yaaa geçen bir çift gördüm (geçen derlen dışarı çıkabildiğmiz günlerde) ikisinin elinde telefon birbirlerine balikmıyorlardı, dedim insallah birbirleri ile chatleşiyorlardı🤣🤣