İzleyecek film bulma konusunda sıkıntı yaşıyorum :(
Şimdiden teşekkürler.
Şimdiden teşekkürler.
John Wick, Marvel filmler, Müslüm, Sinister, Ayla, James Bond, Mission İmpossible, Bad Boys, Fast and Furious, MadMax, Saw, Hostel, Halloween, 13. Cuma, The Nightmare on Elm Street, Undisputed, Never Back Down, G. I. Joe, Handcock, Glass, Creed, Extraction, 60 saniye, 2 Guns, Split, Faster, Safe, Meg, Equalizer, Bad Moms, Sisters, Venom, Salt, Insidious...
Tamam tamam bu öneriler beni uzun süre idare eder... Teşekkürler 😅
Cevap
4Cevap
Bunu seyret sürükleyici.
https://www.youtube.com/embed/6izxN82Zg8sTeşekkür ederim Komutanım :))
Boyun Eğmez ! Bu film gercek bir biyografi A. B. D japonya arası 2. Dünya savasi esnasinda yasanmis gercek bir yasam oykusu tavsiye ederim.
Hmm baya destekli yazmışsınız bunu da not aldım teşekkür ederim.
Old boy izle psikoloji sarsan bir film Kore versiyonu daha iyi ama
Korku ve psikoloji tarzı filmleri sevmiyorum Kore filmlerini de pek sevmiyorum ama uzun yıllar Kpop dinlemişliğim vardır... Yine de önerinize bakacağım belki iyidir :) Teşekkürler.
Hey.. bu filmi geçen haftalarda araştırmıştım ama izlemeye fırsat olmadı iyi ki bakmışım güzel bunu izleyeceğimi düşünüyorum tekrardan teşekkürler.
Ya sen tarzı felan boşver boşa önermedim izle emin ol zamanını çalmam 👍🏻
Anlaşıldı 💐
Işıklar sönmesin
hoşçakal yarın
Ankara yazı
uçurtmayı vurmasınlar
Uçurtmayı vurmasınları çok eskiden izlemiştim güzeldi ama ben daha çok yabancı film arıyorum... Bu arada diğer önerdiğiniz filmler Uçurtmayı vurmasınlar kadar güzel mi sizce?
Ondan daha güzeller bile bence...
Buna sevindim yerli olarak not alıyorum : )
1. Ayla
2. Mucize
3. 7. Koğuştaki Mucize
4. Organize İşler Sazan Sarmalı
5. Kelebeğin Rüyası
Teşekkürler bazı filmleri izledim diğer filmleri de duydum sayılır... Teşekkür ederim iyi akşamlar.
Rica
Rush eğer F1 seviyorsan mesela
Eskiden izlerdim şu an iş güç takip edemiyorum şu an biraz inceliyorum öneriniz için teşekkür ederim.
Filmi izledim Yani pek ailecek izlenecek bir film değilmiş yalnız izledim gayet güzelmiş beğendim...
Bir kadin.
Teşekkür ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?