Ben daha dün başladım ve mesela o ilk bölüm 1 buçuk saat civarı olmasına rağmen sıkmadı beni. İzlemeyenlere ve yeni dizi arayanlara tavsiyem olsun. 🤣😏🥳
Çok güzel bir dönem dizisi. Sıcak yapım bir havası var; keyiflendiriyor, hüzünlendiriyor epeyce duygusal -benim gibi bir duygusuz bile bunu anladıysa- neyse, 1800'lü yılların sonlarında geçiyor dekorlara, kıyafetlere o ambiyansa bayıldım ilgi çekici olduğunu söyleyebilirim. Ben dizi izlerken insanlıktan çıktığım için tek seferde bitirdim; son sezon olduğunu nereden bilebilirdim ki? Akıl işte gıdım gıdım tüketirdim bağlayıcılığı var çünkü. Anne ve Gilbert bir türlü mektupları okuyamıyor aynı bizim yeşilçam klişelerine benziyor. Orası biraz egzajere edilmiş gibime geldi; gerçi sonunda kavuşmasalardı sövecektim iyiden iyiye sakıza çevirdiler uzun soluklu olsun diye hikayeyi. Evlilikle falan bitirselerdi iyi gibiydi finalini beğenmedim pek.
Güzel dizi ama ben bazen yarıda bırakırım istediğim etkiyi alamazsam bunda da öyle oldu çok fazla gençlik dizisi izledim ondan galiba 😂 sen seversin tereddüt etme izle