Diziler & Filmler En sevdiğiniz Buz Devri replikleri hangileri? My_peterpan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben en çokHanım hanım bunlar benim yavrularımHiç sevmedim bu kediyi zihnimi okuyorToynaklarım alev aldı bebeğim yanıyorlarRepliklerini seviyorum En sevdiğiniz Buz Devri replikleri hangileri? Cevapla Sevgi Soruları Replik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Chelsea_Lamb Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Benim sorunum neee ¿Herkesin manitası varrr..Benimse bebehh gibi bir suratım..https://www.youtube.com/watch?v=2q3V3pzqCwY 3 0 Yorumla
Van_Helsing Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 61% +1 yıl sid 1. filmde diegonun ağzındayken meni gelip bırak onu ağzından mikrop kapacaksın diyor. diego hemen bırakoyor. sonra sid beni yemiyecektin dimi diye soruyor diegoya. diego'da ben abur cubur yemem diyor. 1 0 Yorumla
BumblebeeCamaro Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl İstemeden de olsa bişey yaptım. Altıma yaptım. 😳 Sid 1 0 Yorumla
gökyüzüiçimde Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Benim sorunum neeegg herkesin manitasi vaaar benimse bebek gibi bir suratım 1 0 Yorumla
caramelmacchiato25 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl replik degilde buz devri 2 de akbabalarin dansi vardi cok hosuma gider o sahne 😀😀 0 0 Yorumla
IPurposeLessI Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Herkesin bir sevgiliaş var benimse bebek gibi bir suratım 1 0 Yorumla
simpsonlar Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Hanım hanım bunlar benim yavrularım, Onları alacaksan önce beni yok etmelisin 0 0 Yorumla
_maybe_one_day_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Hanım hanım bunlar benim yavrularım 😂 0 0 Yorumla