Nadia karakteri çok saçma değil mi sabah kapalı gece açık discolarda ve bunu kimse garipsemiyor. Guzmanla yatması peki? Guzman nasıl bu kızdan tiksinmiyor çünkü başta ağır ve akıllı bir kız olduğu için sevmişti
Bacım işte aslını yansıtmaya çalışıyor bastırılmırılmış toplumların hepsi böyle sene belki nadya gibisin kendine kızmıyor eleştirmiyorsun başkalarını eleştiriyorsn basit yani bu akdar kokrma sende acil gitsin dünyada bir senden başka daha yok konuyu hortlattım ama böyle yazılara denk gelince kendimi tutamıyorum neysen o olucaksın.
Nadia ile lu arkadaş olup gidiyorlar başka ülkeye ders bursu için Ander kanseri atlatıyor omar anderlerin okula gidiyor guzman ile samuel yakın arkadaş oluyor polo ölüyor lu öldürüyor
Peki bir erkek Nadia gibi bir kızı sevebilir mi ne yediği belli değil çünkü senin kapalı bir sevdiğin olsa akşam partide açılsa biraz değeri düşmez mi gözünde
Şimdi Guzman ın gözünden olaya bakarsak başörtü takması zaten saçmalık kendi dininde bu yok. Nadianın onun yanında olmak için partiye gelirken saçını açması vs gözünde daha da bir değer kazandırıyor bence
Hayatımda gördüğüm en saçma dizi sadece insanları azdirmak için çekmişler gerikafali biri değilim ama , bu diziyi izleyen bir kızla asla evlenmezdim çünki onun karakterini anlarım
Marina ölüyor polo öldürüyor Nadia ile lu arkadaş olup gidiyorlar başka ülkeye ders bursu için Ander kanseri atlatıyor omar anderlerin okula gidiyor guzman ile samuel yakın arkadaş oluyor polo ölüyor lu öldürüyor