Diziler & Filmler Hangi yasak elma karakteri olduğunuzu söyleyeyim mi ❌🍎? Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ben tabi kiiii Yıldızım 🌟 hah haaaayt 😜 Peki yaa sizzz kimsinizzz 😈😈😈 Güncellemeler+1 yıl Karakter kalmadı 👿 söylediklerimden tekrarr söylicemmm 👻👻👻 Hangi yasak elma karakteri olduğunuzu söyleyeyim mi ❌🍎? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Hemide_Fosforlu Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Bilmiyorum o diziyi ama sen söyle ben bakayim nasil biriyim diye 😅 0 0 Yorumla
AçılınEdyGeldi Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Diziyi izlemedim umarım yellozun tekini söylemezsin 0 5 Yorumla Burbie +1 yıl Dizideki herkes yellozzz 🤪🤪🤪 Zehra 👌 Yorumla AçılınEdyGeldi +1 yıl Kız kardeşim izliyor. Saf salağın tekiymiş hep kandırılıyormuş... Doğru bu ben Yorumla Burbie +1 yıl Komik ve eğlenceli youtube kanalı bilem var bayılıyorum fjskkfkd Yorumla AçılınEdyGeldi +1 yıl Teşekkür ettim o zaman bebek ❤️ Yorumla Burbie +1 yıl Hehe rica ederimmm 🧚♀️🧚♀️🧚♀️ Yorumla
M1nnaakk Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bende yıldız olmak istiyorum herşeye gülüp geçebiliyor😂 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl İnş Aysel falan çıkmam shshshdh 1 4 Yorumla Alaca_ +1 yıl 😂😂 Yorumla Burbie +1 yıl Sen de panik zerrinsin hehe 👻 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl @alaca_ 🤪🤪@Burbie acabaaağ benim nerem panik shsdhdhdh Yorumla Burbie +1 yıl Ay ne bilim karakter dr kalmadı 🤪🤪🤪 Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 591 cevap paylaştı. İzlemiyorum ama söyleyin 0 0 Yorumla
lMelodrama Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 36% +1 yıl oOoOoOoooO bize birşey kalmamıştır 🤬🤬🤬 0 3 Yorumla Burbie +1 yıl Dur sennnnnn erimsinnnn 😄👌🤪👻 Yorumla lMelodrama +1 yıl Heee o muuuuu 🤪 hshzhzzhhz İyi bişi mi 😔 Yorumla Burbie +1 yıl Hehe evet bayılıyorum o çocuğa 😋😋😋 Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Söyle burbi kskdlslkf 0 6 Yorumla Sonjin +1 yıl Niye soruda ki tek erkek benim skkflsöcösöd Yorumla Ruiner +1 yıl Dur ben de katılayım sdfjkl Yorumla Burbie +1 yıl Caner 👻 Yorumla Sonjin +1 yıl İyi biri mi bari 😡😡 Yorumla Burbie +1 yıl İyi iyi fködmf Yorumla Sonjin +1 yıl Güzel kskdls😈 Yorumla
Mösyönüz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl İzlemiyorum ki kdkxlxk söyle yine de 0 3 Yorumla Burbie +1 yıl Sen kayasın hehe Yorumla Mösyönüz +1 yıl İyidir herhalde heheh kdndm Yorumla Burbie +1 yıl Avukat ve çok akıllı başlı bir adam güven bana fkdlkf Yorumla
Meyysa Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Söyle ama lila Zehra falan olmasın 🤪 0 4 Yorumla Burbie +1 yıl Ama sen çok iyi bir karakter olmalısın dizideki en tatliş iyi karakter lila 🤭🤭🤭 Yorumla Meyysa +1 yıl Aşk acısı çekiyor hiç benlik değil akjdlfjflffkfl neyse olsun bari 🤪 Yorumla Burbie +1 yıl Aşkım senin içinin güzelliğine kimseyi yakıştıramıyorum ordan sorry ckslkf Yorumla Meyysa +1 yıl beybim 💘❤️ Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ooo yıldız kim 0 7 Yorumla Burbie +1 yıl Benim işte 👿 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Ya ben kimim😈 Yorumla Burbie +1 yıl Sen de halit ol 👿👿👿 Yorumla s Taciiiii +1 yıl O kim😈 Yorumla Burbie +1 yıl En zengin o tüm kadınlar onun için kavga ediyor 😈😈😈 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Kötü mü bari 😈😈 Yorumla Burbie +1 yıl 7 kocalı hürmüzün erkek versiyonu fkdmgkld Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Söyle bakayım 0 3 Yorumla Burbie +1 yıl Sen de erimsin 😜😜😜 Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl O kim ya zhahdjajd Yorumla Burbie +1 yıl Amannnnn boşver hahaha Yorumla
Nildeniz9 Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Soylee 0 3 Yorumla Burbie +1 yıl Sende bir Leyla ışığı sezdim 😈✨ Yorumla Nildeniz9 +1 yıl Yaaa hayirr 😄 ben yildizi seviyorumm leyla yapma beni😂 Yorumla Burbie +1 yıl Yıldız benim okumadın mı 😡😡😡 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 978 cevap paylaştı. söyle. 0 0 Yorumla
VisneeVodka Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İzlemedim ki 0 1 Yorumla Burbie +1 yıl Sen yiğitsin Yorumla
wastedtimess Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Hangisi🤪 0 3 Yorumla Burbie +1 yıl Sen zeynepsin aşkım hehe ✨ Yorumla wastedtimess +1 yıl İzlemiuorum ama olsn eheheh Yorumla Burbie +1 yıl 💜💜💜 Yorumla
Melsas Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Oluyyy 0 5 Yorumla Burbie +1 yıl Sen endersin bebeğimsu best twinsim 😈😈😈 Yorumla Melsas +1 yıl Üüüffff en sevdiğim karakterrrr be yıldızımmm 🤩 🌺 Yorumla Burbie +1 yıl Fitne fesatttt dedikodu hehehe 😝 Yorumla Melsas +1 yıl Ohh oh hepsi bizdeeee mis🤪💘 Yorumla Burbie +1 yıl 😈😈👻 Yorumla
HazretiSaço Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Ademin yediği 0 1 Yorumla Burbie +1 yıl Sen nadir beysin aç bak aynı sen gkslgldl Yorumla
AçılınÇorbacıGeldi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Olaar ahshs 0 3 Yorumla Burbie +1 yıl Sende de şahika ışığı varrr üf üf 😈😈😈 Yorumla AçılınÇorbacıGeldi +1 yıl Cıkss enderimm been 🤪 Yorumla Burbie +1 yıl Peki o zamann ol endoooo 🤪🤪🤪 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 382 cevap paylaştı. Ver bakalım 0 6 Yorumla Burbie +1 yıl Sennn alihansınnnn romantikkk ve de centilmen he he 👌 Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Özellikler tam ben gidip yasak elma izleyeyim mi Yorumla Burbie +1 yıl Evettt izle bak bayılıcaksınnn 🤪🤪🤪 Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Sen izle bana anlat bende seni izlim Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Özelliklerim yine ortaya çıkıyor Yorumla Burbie +1 yıl Ya yine yine aghhh kalbim aman aman 💘💘💘 Yorumla
Aynenöylle Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Aynenöylle +1 yıl Sen hep kandırıyosun bizi tanıdıklarına sevdiklerine yorum yapıyorsun:( Yorumla Burbie +1 yıl Kemalsin sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bilmiyorum o diziyi ama sen söyle ben bakayim nasil biriyim diye 😅
Diziyi izlemedim umarım yellozun tekini söylemezsin
Dizideki herkes yellozzz 🤪🤪🤪 Zehra 👌
Kız kardeşim izliyor. Saf salağın tekiymiş hep kandırılıyormuş... Doğru bu ben
Komik ve eğlenceli youtube kanalı bilem var bayılıyorum fjskkfkd
Teşekkür ettim o zaman bebek ❤️
Hehe rica ederimmm 🧚♀️🧚♀️🧚♀️
Bende yıldız olmak istiyorum herşeye gülüp geçebiliyor😂
İnş Aysel falan çıkmam shshshdh