Aynadaki Düşman
Ah Polis Olsam
Alemin Kıralı
Türk Malı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Özellikle Şafak Sezer hem filmleri ile hem de dizileri ile de benim çok sevdiğim bir komedi sanatçısıdır. Komedi diyorum çünkü oynadığı yapımların birçoğu komediden oluşmaktadır. İşte Şafak Sezer'in en iyi komedi dizileri.

2011 yılında çekilen ve komedi türünde olan dizinin baş rollerinden Şafak Sezer'e Oya Başar ve Zeynep Gülmez eşlik etmektedir. Petshop işleten Aslan büyük bir evde kaynanası ve baldızı ile birlikte yaşadığı komik ve eğlenceli anlara şahitlik edeceksiniz. Dizinin IMDB puanı 3,4/10 dur.

Şafak Sezer'in kapıcı rolünde oynadığı dizide başrolleri Çiçek Dilligil, Gamze Gözalan ve Şoray Uzun oynamıştır. Dizi 1997 yapımı olup çok keyifli bir aile komedisidir. IMDB puanı ise 6.3/10 dur

Şafak Sezer Erman rolü ile bu dizide gönüllere taht kurmuştur. 2010 yapımı olup harika bir aile komedisidir. Şafak Sezer'e bu dizide Hasibe Eren ve Binnur Kaya eşlik etmektedir. Bir postacıyı canlandıran Erman'ın keyifli hikayesini izleyeceğiz. Dizinin IMDB puanı 3,5/10 dur.

2006 yapımı bu komedi dizisinde başrolleri Safak Sezer, Atilla Arcan, Cem Kılıç ve Öykü Serter paylaşmaktadır. Bir proje sonucu halktan yaş sınırı olmaksızın çeşitli polislerin alınmasını konu alıyor. Güzel ve keyifli olan bu dizinin IMDB puanı ise 3,5/10 dur

2002 yapımı olan bu komedi dizisi, gerçekten Türk dizi tarihinin en iyi yapımlarından biridir. Dizinin başrollerinde Hasan Kaçan, Savaş Dinçel, Kadir Çöpdemir ve Şafak Sezer oynamaktadır. Küçük bir mahalle içinde birbirine komşu olan insanların birbirinden komik ve keyifli hikayeleri konu alıyor. İzlenmesi gereken harika bir komedi. Dizinin IMDB puanı ise 8/10 gibi güzel bir derecedir.
Bence yeteneksiz bir adam nasıl pompalıyorlar çözemedim
Alemin kralı
Cevap
6Cevap
Ben hepsi diyorum cidden çok başarılı bir sanatçı her bakımdan güldürüyor yani herkesi :)
Bu yandaş gt kılını hiç sevmem. Lakin kolpaçinodaki rolü iyiydi.
oynadığı dizilerde hep tilt karakter olmuş babamın ve annemin pek sevmediği karakterdir ama insanlık namına yararlı bir insan olduğunu düşünürüm hep neden bilmiyorum
Dizisin bilmem de kutsal damacana efsane 😂
Alemin kralı
Türk Malı
Kutsal damacana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?