Beginner (Dram)

Güzel bir dram filmiyle başlamak istedim. Öyle kötü bir dram değil elbette, ağlamaktan içinizi dışınıza çıkarmaz, sakin monoton bir dram. Özellikle normal yaşantıdan uzaklaşmayı sevmeyen insanların izlemesi gereken bir film. Kısaca torununu yabancı bir devletten almaya çalışan taksici bir dede, ama alamıyor çünkü çocukla anlaşması için belli bir derece İngilizce bilmesi gerekiyor. Yaşlı olduğu içinde öğrenmekte zorlanıyor. İşte bu dedenin çektiği zorlukları ve öğrenme gayretini anlatan şirin güzel bir yapım.
Görünmeyen Misafir (Gerilim/Gizem)

Bu bence en iyi yapımlardan bir tanesi bu kategoride. Sebebi zeka savaşlarının çok fazla yapılması, gerilim ve gizem konusu var tabi ki kılık değiştirme gibi olgular filmde mevcut. Kısaca zengin bir iş adamı var, arabasıyla öğretmenin çocuğuna çarpıp öldürüyor. Sonra bu cinayeti örtmeye çalışıyor. Unuttuğu tek nokta çocuğun ailesinin çok zeki olması, aile cinayeti açığa çıkarmak için kılıktan kılığa girip güzel bir plan yapıyor. Her şeyden habersiz iş adamı bir müddet sonra köşeye sıkışıyor. Özellikle böyle filmin sonunda şaşırmak isteyen izleyici kitlesine çok fazla hitap eden bir film.
Gişe Memuru (Dram)

Baştan söyleyeyim bu filmde aksiyon, üzülme, heyecan aramayın. Sadece bir adı olsun diye dram yazdım yapanlarda öyle düşünse ki onlarda ismi olsun diye dram yazmışlar. Böyle yazınca filmi kötü zannetmeyin sakın. Film normal bir memur hayatı, babasından sevgi görmeyerek büyümüş, işe git gel yapan bir çalışan. Film kısaca bir memurun ücra bir yere atanması sonucu çok fazla yalnız kalmasından kaynaklı, çok düşünmekten oluşan çeşitli psikolojik sorunları anlatıyor. Eğer psikolojiniz bozuksa bu filmi izlemeyin! Filmin etkisi insanı çok fazla karartıyor, öyle bir adam ele alınmış ki arkadaş ortamından, iş hayatına, iş hayatından, ev yaşantısına kadar mutsuz ve çok salt bir insan. Fazla anlatmayacağım bu filmi izlemek isteyenler için ya da sonra izleyecekler için ufak bir tavsiye bu filmi gece izleyin.
1922 (Korku/Dram)

Bir çiftçi var ve karısını öldürüyor. Ama karısının ölmesiyle alakalı bir korku ele alınmış, sürekli fare ya da karısını canlı görmeye başlıyor. Çocuğuyla tek başına kalan adam çocuğunun da arada yanından ayrılması ve sonra gitmesiyle. Olaylar daha sık ve karmaşık bir hal alıyor. Dram konusunda endişelenmeyin bu salt bir dram değil, korkuyla harmanlanmış bir dram. Şimdiden uyarıyım fareden korkanlar veya huylananlar bu filmi izlemesin.
Yalanın İcadı ( Komedi/Romantik)

Şimdi o kadar dram yazdım ki ben bile sıkıldım. Buraya komik bir film bırakıyorum. Yalan kimi zaman karşındaki insanı kırmamak için, kimi zaman da çeşitli hataları örtmek için kullanılıyor. Peki bu yalan söyleme kavramını kim buldu? İlk yalanı kim söyledi? Hiç düşündünüz mü? Bu filmi yazanlar bu konu üzerinde düşünmüş ve işin içine birazda komedi bulaştırmışlar. Aslında tuhaf bir durum çünkü ilk başta herkes doğruyu söylüyor. Aldatsa bile partneri beni aldattın mı diye sorunca direk evet diyor, sıfır yalan. Bu bazı sahnelere çok komik bir biçimde yansımış sonra insan ilk yalanını söylüyor ve işler değişiyor.
Dipnot: Okuyup zaman ayırdığınız için hepinize teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar