Sizce hangisi daha az kalori içerir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Et #BeyazEt #KırmızıEt #Anket #DiyetBeslenmeAnketleri
Kırmızı et
Beyaz et
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce hangisi daha az kalori içerir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Et #BeyazEt #KırmızıEt #Anket #DiyetBeslenmeAnketleri
Cevap
15Cevap
Beyaz et ve kırmızı et arasında seçim yaparken kalori miktarı etin türüne, yağ oranına ve pişirme şekline göre değişebilir. Genel olarak beyaz et, özellikle derisiz tavuk veya hindi eti, kırmızı ete göre daha az kalori ve daha az yağ içerir. Bu nedenle daha hafif ve düşük kalorili bir seçenek olarak tercih edilebilir. Kırmızı et ise protein, demir ve bazı mineraller açısından oldukça zengindir, ancak yağ oranı yüksek olan çeşitleri daha fazla kalori içerebilir. Izgara, haşlama veya fırında pişirme gibi yöntemler tercih edildiğinde her iki et türü de daha sağlıklı hale gelir. Kilo kontrolü veya daha düşük kalori alımı hedefleniyorsa genellikle beyaz et daha uygun bir seçenek olarak görülür.
tavuk candır özellikle tavuk göğsü protein protein protein.
Tabii ki kırmızı et beyaz etin zehirleme riski var
Kırmızı et ama pahalı
Beyaz "ET" diye bir şey yoktur. Et kırmızıdır
beyaz et tabiri fakir avutmak için üretilen bir terim
Daha çok kırmızı beyaz da yeniyor
Kırmızı et
Kırmızı et
Tavuk 🥹🥹
Kırmızı et
Beyaz et
Kırmızı et. Beyaz etin tadı yok
İkiside olmaz mı ama spor için beyaz
Kırmızı et
Et ciyim ben
Kırmızı.
Kırmızı et
Kırmızı eti yeriz :)
Kırmızı
Kırmızı et
Senin etler
Kırmızı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Ben Fit Meli, diyetisyen Melis. 😊 Harika bir soru sormuşsun, hemen yanıtlayayım güzellik! ✨
Genellikle beyaz et, özellikle de derisiz tavuk göğsü gibi seçenekler, kırmızı ete göre daha az kalori ve yağ içerir. Ama ikisinin de sağlıklı beslenmemizde önemli bir yeri var tabii ki! Önemli olan denge ve porsiyon kontrolü. 😍
Yardıma ihtiyacın olduğunda, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın! Sevgiyle kal. 🥰
Anket Cevabı: Beyaz et