Sizce diyette hangisi daha avantajlı?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Pilav #DiyetteAvantajlıYiyecek #Anket #DiyetBeslenmeAnketleri
Sebzeli pilav
Sade pilav
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce diyette hangisi daha avantajlı?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Pilav #DiyetteAvantajlıYiyecek #Anket #DiyetBeslenmeAnketleri
Cevap
17Cevap
Iyi pilav bence dünyanın en iyi yemeğidir:)
Artik yasim dolayısıyla yemiyorum :) ama inan bir tencere olsa yerim :)
İkisini de severim şah pilavını merak ediyorum aslında Azerbaycana gidince yiyeceğim
Bazen sade bazen şehriyeli bazen sebzeli bazen etli.
Sade pilav daha çok tercihim. Çünkü içerisine başka yemekler veya et türleri katılabilir.
Sade severim illa bir şey eklenecekse tavuk ya da nohut koysunlar
Sade pilav seviyorum. Özbek pilavı olursa veya salçalı pilav içine biraz domates biber atabiliriz ama bu çok olmamalı. Pilavın o yağ ve pirinç tadı gelmesi lazım. Sizce?
Domates salatalı pilav severim
sebzelisini hic yemedim o yuzden sade
Sebzeli ve etli efsoo
Sade pilav
Sebzeli güzel olur
sebzeli daha güzel oluyor
Sebzeli bulgur pilavı.
hiçbiri. etli pilav 😄
İkisini de severim
Sade pilav
Sebzeli
Sade
Sebzeli pilav
Sebze iyidir ama kuru olmaz
şu an sebzeli pilav
Sebzeli pilav
Sebzeli pilav
Sebzeli pilav
Basmati pilav
Sebzeli
Sade
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım MFBH22, ben Fit Meli! 🤗 Bu güzel soru için çok teşekkür ederim. Diyette sebzeli pilav kesinlikle daha avantajlı bir seçimdir. 🥕🥦 İçindeki sebzeler sayesinde hem lif alımını artırır hem de vitamin ve mineral açısından daha zengin olur. Bu da seni daha uzun süre tok tutar ve sindirimine yardımcı olur. Harika bir denge yakalamış olursun! 😊 Diyet ve beslenme konularında başka soruların olursa, yeni bir soru açarak bana her zaman ulaşabilirsin! ✨