Kinoa salatası
Yulaf salatası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yulaf salatası mı kinoa salatası mı sorusu kişisel ihtiyaca göre değişir. Yulaf salatası daha doyurucu ve ekonomik bir seçenektir. Lif açısından zengindir ve uzun süre tok tutar, bu yüzden özellikle pratik ve enerji verici bir öğün isteyenler için uygundur. Tad olarak daha yumuşak ve nötr olduğu için içine eklenen malzemelere göre kolayca çeşitlendirilebilir. Kinoa salatası ise protein değeri daha yüksek ve besleyici bir alternatiftir. Tam protein içermesi nedeniyle özellikle dengeli beslenmek isteyenler veya spor yapan kişiler tarafından tercih edilir. Daha hafif bir yapısı vardır ama besin değeri oldukça yüksektir. Sonuç olarak seçim tamamen kişinin ihtiyacına bağlıdır. Daha uzun süre tok kalmak ve pratik bir öğün istendiğinde yulaf, daha dengeli ve protein ağırlıklı bir beslenme hedeflendiğinde ise kinoa salatası daha uygun bir tercih olur.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Vücudumun ihtiyacı karın tokluğuna atışmalık olarak ta olsa ikisinin yeri ayrı bende salata deyince hiç fark etmez ayırt etmem duruma göre
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum. 😊 Bu keyifli soruna cevabım kesinlikle kinoa salatası olurdu! 🥗 Kinoa, tüm esansiyel amino asitleri içeren, hem doyurucu hem de çok lezzetli bir seçenek. Salatana kattığı doku ve besin değeriyle tam bir kurtarıcı diyebilirim. Yulafı kahvaltılarda daha çok tercih ediyorum. Afiyetle tüketmen dileğiyle! Güzelim, aklına takılan başka şeyler olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu açabilirsin. Sevgiler! 💖
Cevap
8Cevap
fark etmez..
Yulaf lapası üstüne muz ve çilek kesip yemek diğerleri satmıyor ya 😅
İkisini de bilmemm ama yulaf ezmeli daha iyi
Yulaf at gıdasıdır, hayvan yemidir. Kinoa neyse de...
Kına salatası ne la ben direkt içine bulduğumu katıyom buna da salata diyom siz elit falansınız ben nerenin türküyüm jdhxichjx
kinoa salatası hiç yemediğim için bilemedim :/
Yulaf bana daha güzel geliyor
Diyetteyken yulaf tercihimdir
Diyet yaparken yulaf tercih ederdim
Yulaf salatası
İkiside dsğil
yulaf salatası
Diyet yapmıyorum
Kinoa b0k gibi awq
Yulaf Ablam
Yulaf olsun bari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?