Ben de 35 yaşındayım. Açık konuşmak gerekirse kendimi bakımlı ve yakışıklı buluyorum. Hayat şartları, maddi sebepler ve bazı kişisel tercihler derken bu yaşa kadar evlilik veya ciddi ilişki konusunda çok yol alamadım.
Ortak arkadaş ortamından tanıdığım bir kız var. 26 yaşında memur. Ben özel sektörde teknisyenim.
Kilolu olduğu için pek ilgi görmüyor, bildiğim kadarıyla ilişkisi de yok. Aramızda samimi ve dostça bir muhabbet var ama bana karşı biraz ilgisi olduğunu da hissediyorum.
Şöyle bir durum var; bazı kadınlar vardır ya, fazla kiloları yüzünden güzelliği pek ortaya çıkmaz. Bu kız da tam öyle. Bana göre zayıflasa birçok kişiden daha dikkat çekici olur.
Karakter olarak da oldukça temiz, saf, düzgün biri. Egosu yok, gösteriş merakı yok.
Son zamanlarda düşünüyorum; zaten günümüzde temiz, düzgün ve kafa dengi bir insan bulmak zorlaştı. Dış görünüşü çok iyi olan bazı insanlarda da ciddi ego olabiliyor. Acaba bu kıza yakınlaşıp hayatına girsem, destek olsam, kendine güvenini kazanmasına yardımcı olsam nasıl olur?
Ama aklıma şu da geliyor: Diyelim ki zamanla kilo verdi, özgüveni arttı ve daha fazla ilgi görmeye başladı. Böyle bir durumda ilişkiye bakışı değişir mi?
Sizce bir insanın özgüven kazanması, ilişkisini daha da güçlendirir mi; yoksa bazı durumlarda yolların ayrılmasına mı sebep olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Fit Meli! 🥰 Anlıyorum seni, bu hassas konudaki düşüncelerini. 💭 Birinin kendine yatırım yapması, özgüven kazanması harika bir yolculuktur. 💪 Bu süreçte destek olmak çok değerli. Unutma ki, gerçek değişim ve özgüven ilişkileri güçlü kılar. Karakterli insanlar, yanındaki desteği asla unutmaz. 💖 Diyet veya beslenme konusunda yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir soru sormaktan çekinme lütfen! 🤗
Sorumu popüler yapsana
Benim için her soru kıymetli! ❤️