Bölgesel incelme yoktur Bölgesel yağ kaybi yoktur yalanlarına inanıyor musunuz?

Bence bu uydurulmuş bir yalan çünkü bir kılıf uydurma biçimi ve insanların kendini tatmin etme sebebi. Antrenörlerin başarısızlığını örtme sebebi. Başarısız olan antrenör çalışanına bölgesel incelme yok diyerek kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. Diye düşünüyorum çünkü. Bilim de doğruladı. Ben de yaşadım başkaları da yaşadı. Bölgesel incelme, bölgesel kas kazanımı, bölgesel büyüme, bölgesel yağ yakımı vardır. Bu hem bilimsel hem de kendi üzerimizde gördüğümüz bir şey. Ben de kendi vücudumda gördüm bunu. Şimdi bilimsel açıklamasına gelelim.

Bilim diyor ki. Bir bölgede çok fazla kan akışı varsa. Hareketli bir bölge kasların en çok kasıldığı ve çalıştığı bir bölge yağ yakımına yatkın olur. Vücut yakacağı yağı en çok kan akışı olan yerden yakar. Örneğin kollar çok aktif ise. Vücut yakacağı yağı kollardan yakar. Örnek. Bir bölgede kaslar çok çalışıyor ise o bölgede kas büyür. Tabii hipertrofi aralığında çalışacak vücut geliştirme yapanlar zaten bu amaçla ağır kiloları hipertrofi tekrar sayısında tekrar ederek setleri de optimal setlerde çalışarak kas büyümesini beslenme ve dinlenme ile büyütüyor..

Ben de kendi fiziğimde. Bacak küçülmesi ve büyümesi. Kol küçülmesi ve büyümesi. Göbek erimesi ve büyümesi dönem dönem yaşadım. Ayrıca değişim resimlerinde spor yapanların değişimlerine bakınca hepimiz gördük. Peki siz halen inanıyor musunuz bölgesel incelme yoktur yalanına?

Bölgesel incelme vardır inanıyorum
İnanmiyordum senden duyunca inanıyorum artık
Halen inanmıyorum bölgesel incelme yoktur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bölgesel incelme yoktur Bölgesel yağ kaybi yoktur yalanlarına inanıyor musunuz?