Bölgesel incelme yoktur tezini çürütelim mi? Bölgesel incelme yaşayanlar yoruma gelebilirler mi?

Bölgesel incelme yoktur deyip duruyor, fenomenler, spor antrenörleri, hatta yapay zeka bile bunu söyler oldu. Bu neye göre kime göre? Ben hem kendimden, hem çevremden biliyorum. Bölgesel incelme yaşayanlar oldu. Ayrıca 2017'de yapılan araştırmada bir grup insana üst vücut, bir grup insana alt vücut çalıştırmışlar. Ve aynı diyeti uygulamışlar. Üst vücut çalışanlar daha çok üst vücuttan yağ kaybeder, kas kazanırken, alt vücut çalışanlar, daha çok alt vücuttan yağ kaybedip, kas kazanmış. Buna rağmen hâlâ yapay zeka geride kaldı sanırım. Arada konuşuyoruz bana hep bölgesel incelme yoktur deyip duruyor. Birkaç antrenör gündemi takip edenler benimle hemfikir ama gündemi takip etmeyen eskide kalmış bilgisi olanlar da bölgesel incelme yoktur diyorlar. Ben eskiden kilo alıp verirdim. O zaman yüzüm daha çok küçülürdü. Yılbaşından önce hızlı kilo verdim ona rağmen göbeğim hiç erimedi hatta ölçüsü aynı kaldı. Daha sonra karın kasları çalışması yaptım her gün karın çalışıyorum. Bu sefer 10 günde 4 cm belden göbekten inceldim. Hiç kilo vermememe rağmen... Ayrıca kas kazanmışım, yağ yakmışım. Bana deseler ki yağ yakmadan, incelme olmaz, anlarım. Bana bölgesel incelme yoktur diyorlar. Denedim gördüm bölgesel incelme vardır. Bilim adamları da bir bölgeyi fazla çalışırsanız o bölgeden daha çok yağ yakarsınız kilo verdiğinizde diyor. Bu yapay zeka neden tersini söylüyor ve cahil antrenörler. Bölgesel incelme yaşayanlar yoruma gelebilirler mi? Sayımızı görelim. Deneyimlerinizi ve kaç cm inceldiğinizi yoruma belirtirseniz sevinirim

Bölgesel incelme vardır
Bölgesel incelme yoktur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bölgesel incelme yoktur tezini çürütelim mi? Bölgesel incelme yaşayanlar yoruma gelebilirler mi?