Diyet & Beslenme 3 ay Oruç tutuyor musunuz beyler? Yasemin_683 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tutuyorum Tutmuyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oruç tutuyor musunuz beyler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Diyet & Beslenme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tutmuyorum hayır. 1 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 3 ay Tutuyoruz sana ne faydası olabilir 0 4 Yorumla Yasemin_683 3 ay Cevap vermek istemiyorsan vermezdin ☺️ Yorumla KaanCarry 3 ay Veresim geldi Yasemincim Yorumla Yasemin_683 3 ay Tamam tutuyorsaniz Allah kabul etsin derim. Yorumla KaanCarry 3 ay Allah razı olsun Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Tutmamızı istiyor musunuz? 0 1 Yorumla Yasemin_683 3 ay Bu nasıl bir soru 🤣 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 3 ay Diyet & Beslenme konusunda 622 cevap paylaştı. Bu ara yok 0 0 Yorumla
BoranCan34 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 3 ay Sinirli oluyorum. 0 4 Yorumla Yasemin_683 3 ay Tuttuğun zaman mi Yorumla BoranCan34 3 ay Evet bende seker var uzun sure aclik sinir stres yapabiliyor sonra insanlari üzüyorum tuttugum orucunda bir anlami kalmiyor. Yorumla Yasemin_683 3 ay Anladım geçmiş olsun ☺️ Yorumla BoranCan34 3 ay Teşekkürler 🙏 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Tutmuyorum hayır.
Yok bana göre değil
Tutuyoruz sana ne faydası olabilir
Cevap vermek istemiyorsan vermezdin ☺️
Veresim geldi Yasemincim
Tamam tutuyorsaniz Allah kabul etsin derim.
Allah razı olsun
Tutmamızı istiyor musunuz?
Bu nasıl bir soru 🤣
Evet tutuyorum
Bugün tuttuk yarında deneyeceğim
Hayır
Evet
Sen tutuyormusun?
Bu ara yok
çokk şükür
Evet
Tutuyorum
Evet
Sinirli oluyorum.
Tuttuğun zaman mi
Evet bende seker var uzun sure aclik sinir stres yapabiliyor sonra insanlari üzüyorum tuttugum orucunda bir anlami kalmiyor.
Anladım geçmiş olsun ☺️
Teşekkürler 🙏