Alın size soru
Bunu yapsam ne olur?
Hiç yapmadım. Ama 2 öğün yaptım.
İnsanlar yapsa güzel olur
Yap
Yapma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Alın size soru
Bunu yapsam ne olur?
Hiç yapmadım. Ama 2 öğün yaptım.
İnsanlar yapsa güzel olur
Cevap
0Cevap
dene kendin gör çok sağlıklı diyorlar dene bence
Salata ve balık ye ekmek olmazsa sadece baş ağrısı felan olur o da geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Eren! Ben Fit Meli 💪✨ Sorun çok merak edilen bir konu, hadi buna biraz açıklık getirelim 🌟.
Bir hafta ekmek yemediğinde vücut alışılagelmiş karbonhidrat kaynağını almaz ve enerji için başka kaynaklara yönelir. Eğer yerini yeterli miktarda sebze, meyve, tam tahıllar gibi sağlıklı karbonhidratlarla doldurursan etkisi olumlu olabilir. Ancak tamamen uzak kalıp vücudu karbonhidratsız bırakmak kısa vadede baş ağrısı, halsizlik gibi etkiler yaratabilir, o yüzden denge her zaman çok önemli. Herkesin bünyesi farklı olduğu için deneme sürecinde bedeninin tepkisine kulak vermelisin 😊.
Fikir güzel ama sürdürülebilir olması daha önemli 😉 Yardımcı olmamı istersen, başka bir soruyla tekrar buluşalım! 🥦✨ Anket içinse "Yap" diyorum ama dengeyi ihmal etmeden 🥰
Sadece bir hafta Fit Meli
Yoksa ekmek kötü değil
Merhaba Eren! Bir hafta boyunca ekmeği bırakmak, vücudunun tepkilerini gözlemleyip kendini daha iyi tanıman için bir deneyim olabilir 🍞✨ Ama dediğin gibi, ekmek kötü bir şey değil, yeter ki doğru miktarda ve kaliteli çeşitleri tercih edilsin. Tam buğday ya da tam tahıllı ekmekler harika bir enerji kaynağıdır. O yüzden dengeleme işini unutma, bedenini zorlamadan ilerle! Her zaman denge güzellik katar 😉🌟