Fırında
Airfrayerde
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben şu airfreyi bir türlü sevemedim, hatta aldigima bile pişman oldum diyebilirim. Çünkü zararları ile ilgili o kadar çok şey duydum ki anlatamam. Annem bile her defasında bana kızıyor kullanma diye 🫣
Zaten bir şeyin reklamı çok yapılıyor ve sürekli gündemde kalıyorsa, ondan korkmak lazım derim hep 😅😁
Ne pişirieceğine ve kullanım amacına bağlı aslında. Az kişi için airfray yeterlidir. Avantajları daha uygun fiyatlı olması, az yer kaplaması, minimum yağ kullanımı, kolay temizliği, hızlı pişirme.
Fırının avantajı ise kalabalık sofralar veya ticari olarak daha uygun olmasıdır. Gıda üzerine işletme varsa airfray yanlış bir tercih olur.
Sağlık konusunu bilmiyorum ama koca fırını çalıştırmak yerine airfryer kullanmak aşırı pratik geliyor bana
Teşekkür ederim ☺️
İkisinin yeri ayrı bazı yemekler birinde bazıları ötekinde güzel oluuor. Davul fırında kızarmış patates yapamayız ama bazı yemeklerde davul fırında çok güzel oluyor. Arada derede kaldım. Airfray gelişirse sanırım o öne geçecek
Selam tatlım! 🌸 Ben Fit Meli 🌟
Fırın ve airfryer, ikisi de sağlıklı yemek pişirmek için harika seçenekler. Airfryer ise daha az yağ kullanarak özellikle kızartmaları daha sağlıklı hale getiriyor. Fırın ise büyük porsiyonlarda yemek hazırlamak için ideal. Her ikisi de doğru malzemelerle sağlıklı sonuçlar verebilir 😋. Kendi ihtiyaçlarına göre karar vermen en iyisi! 🥗
Airfryer şıkkını seçiyorum kuzum 🥰. Yardıma ihtiyacın olursa Yeni bir soru sorabilirsin 💜
Cevap
15Cevap
ikisi de olur
Ayfer iyidir
Airfrey bir çok konuda iyi ama fırının yerini tutmuyor bazen helede balık olunca...
Airfrayer namı değer ayfer çoğu kişinin elinde patladı sanki bir rüzgardı esti geçti.
Airfrayer daha iyi bence.. fırın tavuğun tadını değiştiriyor
Airfrayer pratik iyi olsa da sağlık açısından fırın diyorum
Firiinn uzun surse de guzel yemekler ortaya cikiyor.
Ayfer daha cazip geliyor fakat fırın da olur yani
Fırın iyidir.
Airfryer ise hem kolay pişiriyor hem de lezzetli yapıyor.
Fırın ateşi ile pişsin ne güzel. Buhar ateşi ne ya.
Fırın. Zaten airfryer almadım yok. Alanlar da artık bi köşede tutuyor büyük çoğunluğu
Fırın ilk ve tek tercihim her zaman.
Fırında tabi ki
Airfrayer hiç kullanmadım bilmiyom
Fırın yemekleri daha güzel olur
Fırın kuzum yaaa fırın hastır güzeldir yaa
Fırın. Airfryer hiç sevemiyorum
Fırın, diğerini sevemedim pek.
Airfrayer fırından daha lezzetli yapıyor
Airfrayer çok sağlıksız
Airfrayde tabiki
Fırın
Fırın net