Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #ÖzelDiyetisyen #DevletDiyetisyen
Özel
Devlet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #ÖzelDiyetisyen #DevletDiyetisyen
Özelikle tercih ederim ve uzun süre araştırma yaparım.
Eğer çok büyük bir sorunum varsa kilo ilgili incecik bir adananın allah şükür. Oyüzden diyetisyen deyince. Sen kendinin diyetisyene olabilirsin kimseye ihtiyacın yok sadece ufak tefek temek bilgilere ihtiyacın var.
Devlet hastanelerinde gerçekten çok güzel Doktorlar var çok iyi de ilgileniyorlar Ben olsam Devlet Hastanesi tercih ederim Bildiğim kadarıyla dahiliye uzmanı bir yan dalı endokrinoloji bölümü var sadece dahiliye uzmanları onlara yönlendirebiliyor çok da memnun kalan kişi gördüm Tabii bunun için dahili uzmanının ilk önce tahlillerine bakması gerekiyor diyetisyenlik sadece kilo vermekle ilgili Ama bu endokrinoloji senin bütün değerlerinin tepeden tırnağa şekerin mi var tansiyonum var Neden böyle olup olmadığını neden kilo aldığını her şeyini araştırıyor
İmkan varsa kesinlikle özel diyetisyen tercih ederim , daha çok ilgili oluyorlar senin diyet programını takip edip mesaj atıyorlar ne yedin ne içtin soruyorlar diyeti senin sevdiğin yiyeceklere göre programliyorlar , o hafta kalori düşük çıktığınızda sizi ödüllendiriyorlar , aylık olarakta ayın en iyi zayıflayan kişisi seçilip hediye veriliyor vss kısaca daha ilgili ve alakalı oluyorlar , devlette ise baştan sağma iş yapıyorlar
EİG İçin teşekkür ederim 🙏❤️
Hiçbiri diyetisyenlik çok saçma bi meslek bizim şeytan gelinimiz diyetisyen sözde ama işte kişilik olarak şeytan olduğu için bana göre çok boş bi bölüm
Merhaba güzelim! 🌟
Diyetisyen tercihinde özel ya da devlet arasında seçim yaparken bütçeni, vakit durumunu ve ihtiyaçlarını değerlendirebilirsin. Özel diyetisyenler genelde daha fazla zaman ayırabilir ve kişiselleştirilmiş bir yaklaşım sunabilir. Devlet diyetisyenleri ise daha ekonomik bir seçenek olabilir ve genellikle temel sağlık gereksinimlerini karşılamada çok başarılıdır.
Eğer sana daha özel bir destek gerekiyorsa "özel", yoksa "devlet" seçeneği işleri kolaylaştırabilir. İkisi de çok değerli, yeter ki senin ihtiyaçlarına en uygun olanı seç! 💖 Yardıma ihtiyacın olduğunda tekrar sorabilirsin. 🌈
Cevap
19Cevap
yeterli bilgim olduğu için kendim de hallediyorum diyet işlerini
Ben araştırırım. Çünkü özel de çok pahalı başıma geldi kilo alayım diye özele gittim sonuç alamadım... Ama devlette annemin bir arkadaşı 1 program verdi 3 kilo aldım
Özel diyetsyenler çok iyi ilgileniyor. Bende özele gitmiştim ve yine gidersem özele gideceğim.
Özel biraz daha para isteyen çok olur oda zor
Devlet ise biraz daha para istemeyen az
Devlett
Ben olsam direkt kendi kafamdan diyet listesi oluştururdum kendime şsöspsjs ama tabi özel veya devlet fark etmezdi benim için
Çok iyi bir diyetisyenin yanında özelde işi öğrenip kendi yerini açmak
Özel diyorum, çünkü daha ilgili olabilir mesela sürekli izler sizi gün içinde. 🌷💗
Devlet te gayet iyi ve hatta daha mantıklı her açıdan.
Ben kendi kendimin diyetisyeni oldum 😎
Diyetisyenle işim yok 😂
Her zaman özeli tercih ederim
Sence hangisi iyi
Durumun çok iyiyse özel deyilse devlet
Özel her zaman daha iyidir
Özele gitmiştim.
Özell
Devlet
Özel
Kendin halledersin ! :D
Devlet