Dolar 7tl oldu ama papazin sucu bunlarda zerre suç yok
Aslında şaha kalkiyoduk tamda

Akp bunu hep yaptı daha yeni mi göze çarpıyor.
AKP'li Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı, belediye arazilerinden 15 gayrimenkul edindi, 6 bin 500 lira maaşla toplam 27 gayrimenkulü var.
6 BİN 500 TL MAAŞLA 41 BİN LİRA TAKSİT ÖDÜYOR
Sözcü gazetesinden Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'nde AKP'nin imardan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Refik Tartar'ın ilçenin rantı yüksek bölgesi Şekerpınar'da, belediyeye ait arazi hisselerinden 15 gayrimenkul edindiği ortaya çıktı. Tartar, 6 bin 500 lira maaş almasına karşın bu gayrimenkuller için aylık 41 bin lira taksit ödüyor. Tartar'ın, Bursa, Mersin ve Kocaeli'de toplam 27 gayrimenkulü olduğu da belirlendi
Cehapeli vekiller buna itiraz etti mi acaba?
Merak ettim doğrusu :D
Sayı yetmiyor etse ne olacak ki
Bu haber fikir verir
www.google.com.tr/.../...am_aracini_iade_etti.html
oylarini verenler düsünsün banane, ben onlarin ne mal oldugunu önceden de biliyodum yani sasirmadim
Cevap
6Cevap
Ohh afiyet olsun :) elbet bir gün bize de sıra gelecek
Kim hak yiyorsa Allahından bulsun sende efendi ol adam gibi yaz parti ismini.
Yazık yahu , 100 bin lira falan verselerdi keşke :/ KEnarda biraz param var gideyim de yardım edeyim. Acıdım garibanlara.
teyit.org/.../
küfredip sövmeden önce doğruluğuna bakın bir deli kuyuya taş atıyor diğerleri de inanıyor
teyit.org/.../
al link attım bak bakalım
Sana demedim küfreden varsa ya da küfredecek olan varsa diye yazdım yarası olan gocunur
Asparagas haber. o yüzden hiçbir yorum yapmıyorum. Bu arada milletvekillerini günahım kadar sevmem ama bu onlara iftira atmamı da gerektirmez. :/
Allah onları bildiği gibi yapsın
Bir bölü üç bize.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar