Litas hukuk burosu haciz?

Arkadaşlar Turkcell 307 tl borcum vardı. Bu 686 olmuş. Haberim yoktu mobil subeden ödim dedim 686 gözüktü. Turkcell aradıgımda Yasal sürec baslamks biz birşey yapamayız diyor. Listasda sürekli Bana değil Aileme (anneme babama) mesaj atıyor. Fiili olarak haciz işlemi baslıyacaktır diye. Bende gidipte havadan 300tl niye vereyim. Ödemesem Banka hesabımda 25bintl var. Ona el koyabilirler mi? Veya Herhangi bir sorun teşkil edermi?

NOT:Turkcell ben her ay 400 500 ödediğimde oldu. Para yokdan değilde Sırf 532 aradı 1gb hediye almak için 1 e basın dedi. Bastım 4tl abone yaptı birşeye. Aradıgımda iptal olmasını istedim 4tlmi de geri yatırın dedim (Haksızlıgı sevmiyorum takıntım var 4tlde olsa) Benle ukalaca konusup iptal edemeyeceklerini söyledi. Bende komple faturamı iptal ettim.3 4 ay ödemedim. Neyse cok oldu bare ödeyim dedim 686TL cıktı ödemede borcum. Havadan kimseye 300tl veresim yok. Gider garibana sadaka veririm daha iyi. Herhangi bir suç duyurusunda, Tüketici haklarona vs gitmem gerekir mi?
Litas hukuk burosu haciz?