Yakışıklı ama seksi değil.
Seksi ama yakışıklı değil.
Hem yakışıklı hem seksi.
Yakışıklı da seksi de değil, sadece karizmatik.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yakışıklı olmak ile seksi olmak arasındaki farkı öğrenip öyle gelin arkadaşım.
So? :-)
o yakışıklı değil dediğin karizma sınıfı oluyor :D
Evet belki çirkin erkekleri çekici kılan sabit unsur karizmadır, mümkün. :-)
ya mesela kurtlar vadısınde bir oyuncu vardı memati adam yakışıklı değil ama karizma öyle düşün yanılıyormuyum
Yok be o adam çok antipatik, karizmatik değil bence. Ama bak Eren Vurdem (Söz dizisindeki Ateş) düpedüz çirkin ama karizması da sağlam bence. :-)
he işte onun gibi arkadaşım
Hem yakışıklı hem seksi bir erkek, karizması da bonusu. :-)
Cevap
8Cevap
Hem yakışıklı hem seksi
bu adam niye tipsiz kadınlarla beraber
:D 6 numaralı fotoğraftaki kadınla bildiğim kadarıyla ilişki yaşamışlığı yok, o fotoğraf Desperate Housewives dizisinden bir kare. Diğer tipsiz kadınla birlikte olma motivasyonuna ilişkin hiçbir fikrim yok, şaşırmakla yetiniyorum. :-)
Fotoğraflardakiler 10 numara 5 yıldız
Kadınları bilmem ama adam kesinlikle öyle. ;-)
Adamın adı Jesse Metcalfe. Ekranlarda sık görememenin hüznünü yaşıyorum, daha üretken olmasını isterdim. :-)
:D Nasıl yani?
Yok o anlamda söylemedim, elbette bütün gün tv başında beklemiyorum, internetten bulurum fakat adamın oynadığı fazla yapım yok, ondan yakınmıştım. :-)
Aynı şey kadınlar içinde geçerli
Bu erkekler daha ne yapsın lan 😂😂
Bir içim su ay ay ay
Hiçbiri diye bir şık yok
Kusura bakmayın eksiliyenler sizdiniz herhalde fotoğraftaki bu ne şiddet ya dlsşclsşckşdöf
Cidden bu adamın yakışıklı, seksi veya karizmatik olmadığını mı düşünüyorsun? :-)
Samimi bir şekilde evet hiçbir şekilde çekici bir tarafı yok
:-0 :D
Ne derler zevkler ve renkler tartışılmazmış 😂
Evet elbette, ahkam kesecek halim yok ama ezberimi bozdun resmen. Şimdiye dek bu adamı çirkin bulan birine rastlamamıştım, fazla seçicisin sanırım. :-)
Hayır seçici değilim aslında gerçekten beğendiğim özellikler çok farklı sadece beyaz ten, sakalsız, zayıf kas sevmem özellikle 😂
Hahah çekici olan benim :D
Tamam öyleyse, adam senin sevmediğin özellikleri bünyesinde toplamış görünüyor. :D
Aynen hepsi var adamda o yüzden ilgimi çekmiyor 😂
Bu arada eksileyen 3 kişi arasında bulunmadığımın bilinmesini isterim. :-)
Eksilenmek problem değil ki isterse 1000 kişi eksilesin insanların düşüncelerine saygıları yok hiçbirinin 😊
Bir şeyi seviyorsa beğendiyse illa karşısı da beğenmek zorundadır onlar için
Sanki siz çok güzelsiniz de kim bilir çirkinlikte rekor kırmışsınız :D
@Carizzmaa23 aaa deme öyle çok kırılırım sen çok güzelsin ama
Yok canım ben güzel degilim sen güzelsin :D bende çekicilik olabilir biraz
@Carizzmaa23 ironi yaptığımın farkındasındır umarım
Sen kendinle ironi yap daha resmin bile yok kendini bişey sanıyosun sabah sabah gülmekten bayılcam :D
@Carizzmaa23 1-2 gün öncesine kadar vardı çok sarkan eden olduğu için kaldırdım kardeşim
Hee tabi çok sarkan olmuş her zaman ki yalan tipsizin önde gidesinin kesin hahahh daha fazla gülemiyecem :D
@Carizzmaa23 ben kendimi biliyorum o yüzden bu yazdıkların benim için bir anlam ifade etmiyor nasıl desem seviye farkı var şimdi işine bak güzel kardeşim hayırlı sabahlar
Ilginç
Hangi bakımdan? :-)
Profildeki yasin doğru ise cevabı bulursun.
Bulamadım. :-)
Düşün bence
:-) Cidden neyi ilginç bulduğunu anlamadım. Son 2 fotoğrafla alakalı bir şeyi vurguluyor olabileceğini düşündüm ama benim yaşımla bağını kuramadım.
Biraz düşün aksam özelden sorarsın.
Karizmatik
E hiçbiri
öyledir
Nasıldır? :-)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar