Geçen ay banyo yaparken karşılaştım havalandırma penceresinden bana bakıyordu tellerini sallayarak öldürmüştüm şimdi aylar geçti yatak altından öldürdüm. Huylanmaya başladım ne yaparım şimdi?
Yatağın altından kırmızı hamam böceği çıktı öldürdük uyumaya korkuyorum napabilirim?
Ev bizim değil hamam böceklerinindi, akşamları tuvalette kocaman 3-5 tane, mutfakta 9-12 tane, yatak altında milyon tane, fareler ile dolu, arılar yuva yapmış şekilde. Sabah uyandığımda gözümü açınca kocaman bir çekirge ile uyanıyordum.
Aşırı derecede kötü bir evde büyüdüm, o yüzden böceklerle aram iyi değil. ama bir saatten sonra alışıyor insan.
igrenç ya bizim eski evde de vardı bunlardan evin heryerine böcek ilacı sık. gerekirse 2 şişe al hepsini sık boşalt. bikaç saat eve girmeyin bocek ilacı kokusundan zehirlenebilirsin sıkarken de yüzünü biseyle kapat. Bikac gun bunu yaparsan evde böcek kalmaz
normalde odamda bulmazdım. kesin mutfağa giderken kapıyı açık bıraktım. banyo yakın zaten, ordan odama daldı. kapatınca kaldı öyle gece gece bir yerden sesler geliyo tırstım bende ışığı bir açtım takılıyo yerde 😱
1 tane gormek demek evin icinde binlercesi var demektir karanlikta siz uyurken dolasirlar heryerde. ilaclatin evi. boyle bortu bocekli evler ciddi saglik sorunlarina da yol acar astim gibi.
Tırmanıyolar normalde odamda bulmazdım. kesin mutfağa giderken kapıyı açık bıraktım. banyo yakın zaten, ordan odama daldı. kapatınca kaldı öyle gece gece bir yerden sesler geliyo tırstım bende ışığı bir açtım takılıyo yerde 😱
En İyi Cevaplar