Sevgilimle ayrılalı 2 haftaya yakın oluyor. Beni başka biriyle sanal yaparken yakaladı yani suçlu benim ayrılmamızda. Şimdiyse çıplak fotoğraflarımı ve kendi çektiği yataktaki videoları aileme göstermekle tehdit ediyor. Ne yaparsan vazgeçersin diyorum ölürsen diyor. Ne yapmam lazım aileme gitmemesi lazım. Yoksa hayatım alt üst olur
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaketmissin ama yine de tavsiye vermek istiyorum herkes hata yapabilir. Daha once ben de cok tehdit edildim cok kisi tarafından. "Benimle iliskiye girmezsen ailene her şeyi anlatirim" tehditleri ve ne yazik ki yaşım cok küçüktü cahilligimden kabul ettim. Oncelikle sunu bilmelisin havlayan kopek isirmaz. Gerçekten oyle bir sey yapacak olsa sana soylemeden uzatmadan yollardi ailene fotograflari. Ve en önemlisi korktugunu belli etmeyeceksin. Ne yaparsam vazgeçersin demen cok kötü olmuş. İstediği bir sey yok, sadece seni korkutmak psikolojini bozmak istiyor ailene falan atacağı yok rahatlamaya bak ve asla korkma. Cok muhattap olma ama engelleme
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe resitsen şikayetçi ol. Sikayetci olursan neler olacagini soyleyeyim cunku ben de şikayetçi olmuştum ailemle birlikte. Polis arayip karakola çağırmıyor. Evine gidiyor evindeki kameralara, telefona, bilgisayarlara el koyuyor incelemek üzere. Karakola aliyorlar ifadesini alıyorlar ve tutuksuz yargilanmak uzere serbest birakiyorlar. Ona o korku yeter ceza alacagini sanmiyorum ama bir sure o esyalar poliste kaliyor
+1 yılYa bu durumlar da korktugunuzu niye bu kadar belli ediyosunuz? Rahat davran de ailem ogrenirse fotoları senin attığını söyler benimle evlenmek zorunda kalırsin aileleler birbirine girer de. Yaptıkların senin ahlakına kalmış ama her türlü olayı lehine çevirirsin. Bozuntuya verme başta yalvararak üzülerek karşı tarafa kozunu vermişsin zaten
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
+1 yılSavcılığa suç duyurunda bulunup dava açın. Sizi bu şekilde çekmesi ve bu şekilde tehdit etmesi yasalara göre çok ciddi ve büyük bir suçtur, cezası maddi ve manevi olarak da çok ağırdır. Ciddi süreler infazsız hapiste yatabilir. O videoların telefonunda bulunması ve sizi tehdit ettiğini kanıtlamanız yeterli. Yapmazsanız kölesi olacaksınız buda açık. Aldatmış veya yanlış yapmış olabilirsiniz. Karşılığı kendisinden sizi mahrum bırakmasıdır. Bunun dışındaki karşılıklar yasalarca suçtur. Bizde çok şey yaşadık onlarca resimlerimiz oldu.. Hak etmediğimiz durumlarda oldu. Ne kimseyi tehdit ettik nede birini afişe ettik. Büyük Terbiyesizik ve suçtur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılve maalesef gider ne bu onursuzluk? Hem sevgilin var hemde sanal diyorsun ayıp ya.
11 Yorumla
Soran+1 yılSuçlu olduğumun farkındayım. Ama yaptım bir hata dönüşü yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
35Cevap
+1 yılEn yakın erkeklere ondan birilerine tehdit ettir sende oğlanı bir güzel çekip elindeki bütün fotoları silsinler ben yaşadım yakın büyük abi dediğim kişilerle yüz yüze konuştum gittiler araba ile oğlanı aldılar bir güzel korktular sonra sildi ve bir bok yapamadı abilerede zorla yaptırdı Herşeyi bende patladım böyle tehdit etti aklıma siz geldiniz dedim
14 Yorumla- +1 yıl
Eline saglik
- +1 yıl
Yaz özelden
- +1 yıl
Kapalı seninki. yazamiyom. beni takip et yazarım açılır
- +1 yıl
Gidicem yiksa
+1 yılSikiysa göster polise veririm seni hapis yatarsın de. Hatta istersen şimdide verebilirim beni açıkça tehdit ediyorsun bu attığın mesajların hepsi delil bence şansını fazla zorlama de
00 YorumlaBen bu kızları anlamıyorum madem yapıyorsun arkasında dur. Ailenden korkuyosan ne diye yatıyorsun adamla?
00 YorumlaTatlım sende var mı onun fotoğrafları varsa mükemmel sende annensi babasına atarım diye tehtid ediyosun çözülüyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yılmahkeme de konulşursun artık seni şantaj dan savcılığa vercem de mesajları da sakla ona da at ekran fotolarını
00 Yorumla
+1 yılbazen yaptığımız şeylerin sorumluluğunu anlamak ve almak lazım
10 Yorumla
+1 yılsavcılığa git tehdit etmek büyük suç yaşın müsaitse korkma git
00 YorumlaPolise şikayet et ailenin haberi olmadan içeri alırlar bunu
10 Yorumla
+1 yılVideo çekip şantaj yapmak büyük suç seni savcılığa şikayet edicem de hatta et
20 Yorumla
+1 yılSevgilin var. sanaldan seks yaptın. Çıplak foto attın. Sevgilin gördü ve fotolar onun elinde.. onun eline nasıl geçti. .
24 Yorumla
Soran+1 yılSevgilime zaten hep atıyordum
- +1 yıl
Oha ya hem istiyor hem tehdit ediyo bugün izlediğim bir dizide Henanin da dediği gibi erkekler bir pisliktir!
- +1 yıl
Sanal yaptigin kişiye foto attın mı oeki?
Soran+1 yılAttım
+1 yılhavlayan köpek ısırmaz..
merak etme birşey yapmayacak..00 Yorumla
+1 yılO çocuğa gidipte ne yaparsan vazgeçerim dersen daha çok üstüne gider akını kullan popon yiyiosa at de bana bişey olmaz olan sana olur de bak götü nasıl tutuşuyo
00 YorumlaHayatını sikmisler senin buna mı takıliyon madem yapıyon niye video cekiliyon mal
00 Yorumla
+1 yılValla siz ağır bir karaktersiz olduğunuzdan ötürü eminim buna da bir kılıf uydurursunuz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılPolise gidip bunu anlatıyorsun ailemin bilmesini istemiyorum diyorsun halloluyor
00 Yorumla
+1 yılYapacak birşey yok ailene kendin söyle olanları...
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem geniş insanlar değil. Bilmemeleri gerek
- +1 yıl
Sen geniş bir insansın illaki öğrenecekler diğer türlü hep tehdit eder seni senin gibi kardeşim olsa ya da ilerde çocuğum olsa o iti öldürür seni de kovardim...
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sana bir b*k olmaz merak etme..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeç kalmadinmi bunları yaparken aklın neredeydi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam yaş kaç? Bu arada fazlasıyla her şeyi haketmissin.
00 Yorumla
+1 yılSen niye soyundun bir başkasına sevgilin varken?
02 Yorumla
Soran+1 yılO an öyle yapmak istedim. Pişmanım ama son pişmanlık fayda etmez
- +1 yıl
T*kip atar mısın gizliden yazalım
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. bir şey yapıyorsan arkasında duracaksın
00 Yorumla
+1 yılkusura bakma o bokları yerken dsuncektın
10 Yorumla
+1 yılbence ailenin senin ne oldugunu bilmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılYardımcı opayım dersen
00 Yorumla
+1 yılFazlasıyla haketmişsin
00 Yorumla
+1 yıltehdit mesajiyla tehdit edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılNe istiyor senden anlamadim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirşey olmaz rahat ol
00 Yorumla
+1 yılBırak soylesin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılgecmis olsun demekki insan degilmis
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal yaparken nasil yakaladi ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi yapıyor umarım soyler
00 YorumlaYazık gerçekten
09 Yorumla- +1 yıl
Üzücü Allah yardim etsin
- +1 yıl
Böyle yapacağını nerden biilicekti.. erkekler süslü sözle kandırmayı iyi becerir. Bişey yaşadığımdan demiyorum kızı da savunmuyorum ama durum bu malesef
- +1 yıl
Ayrıldı diye mi üzüldün. anladim
Soran+1 yılTek yaptığım birkaç konuşma fotoğraf yollamak. Canlı canlı birinin altına girmedim ki ben. Tamam hataydı ama çok büyük bir şey değil. Ben hep sanaldan yapıyordum zaten sadece ilk kez yakalandım
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. polise git
00 YorumlaAnanzı skm sizin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle bir sevgili olurmu bildiğin hayvanmış
00 Yorumla
+1 yılskmek mi istiyor
10 YorumlaBaşa gelen çekilir
00 Yorumla
+1 yılsende vermeseydin
10 YorumlaHaketmissin
00 Yorumla
+1 yılPolise sikayet et
10 Yorumlatakmaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNaptın?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eski sevgilim aileme benimle yattığını söylemekle tehdit ediyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat