Farklı bir önerisi olanları bekliyoruz😇😇 bu arada herkese iyi geceler👋
Ebrar Manas
Behram Manas
Gurur
Cihangir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstenmeyen bir çocuk muydu? Ne tür bir gareziniz var çocuğa ben anlayamadım?
Saçmalıyorsunuz.
Ebrar Arapça kökenli ve siz her ne kadar "erkek" ismi deseniz de ünisex bir kelimedir. Eğer koyacak olursanız çocuk hayatı boyunca bunu açıklamak zorunda kalacak... Siz bile burada kaç kişiye açıklamak zorunda kaldınız. Çünkü bizler Arap değiliz... Arabistanda olsa neyse...
Manas çok daha sıkıntılı bir kelime. Bir sürü manası var. Akla ilk destan geliyor ama zooloji biliminde de kullanılan bir kelimedir. Bir bakın isterseniz, bir tür böcek ismi vermek ister misiniz gerçekten kanınızdan olan birine...
Behram Pers mitolojisinden geliyor. Yani Eski İran. Şu hale bakın ki bizler Fars kökenli de değiliz. O yüzden eski bir Pers Tanrısı adı olduğunu yeğeniniz öğrendiğinde ne düşünür bilemedim?
Gurur kelimesini bir insana nasıl yakıştırdığınız konusuna girmeyeceğim. Sonuçta sizin kanınız, canınız...
Geriye bir "Cihangir" kalıyor ama Kanuni Sultan Süleyman'ın yanından ayırmadığı engelli oğlunun adı mı diyeyim, Dünyayı "savaşarak" ele geçirmiş olmak ne kadar hoş bir manadır mı diyeyim?
Ben anlamadım Ebrar kız ismi cihangir erkek bu çocuk unisex bir çocuk mu
Ebral kız ismi. Ebrar değil
Arkadaşlarınızı kız değil diye engelliyorsanız engelleyin ancak ebral kız ismidir ebrar değil. İsminin anlamı ne sitesinden bakabilirsiniz ebral isminin cinsiyetine.
Anladığım kadarıyla siz de peşin hüküm veren, ön yargılı birine benziyorsunuz. Bu çevreye bakarak bilebileceğin bir durum değildir. Bazı bilgileri açıp okumak gerekir. Ayrıca her şeyi ben biliyorum gibi bir düşüncem yok ilk cümlede dediğimi kanıtlar niteliktesiniz
Konuşmak için konuşuyorsunuz. İyi geceler
Deveye hendek atlatma misali ne kadar anlatsam da anlamayacaksınız :) o yüzden “he” diyip geçiyorum:))
:))
Can, toprak, ruzgar, deniz, doruk, timur bu isimlere bayiliyorum
Güzeller:)
Cevap
10Cevap
Abdurrahman mutalip koyun
Oldu abicim
Mahmut falanda koyabilirsiniz 😂
Cihangir çok güzel anlamlı ve ağır bir isim 😊
Hepsi de öyle.. manas kesinlikle olacak gibi görünüyor
Hepsini sevdim
Bizde:) karar veremedik
2 isim koyun madem☺️
Senin söylediğini koymucaklar boşa uğraşma
Ben isim koyacaksam o yeğenim değil benim çocuğum olur. Böyle niyetim yok -ki beraber karar verdik bu sitede sormaya.
Gurur.
#devilinme
Kız mı erkek mi anlamadım
Erkek
Ebral kız, ebrar erkek
daha düzğün isimler bulamadınızmı :)
Gurur yapmayın dalga geçerler
Hepsi de leş gibi.
Ne munasebet beyfendi leş gibi ne demek?
Daha kötü isim bulamadınız mı?
Komiksiniz
Plüton koyun.
E hiçbiri
Manas
Baray - karan
Cihangir koyun
Yağız
Cihangir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar