Sevgilimin ilki değilim o da benim ilkim değil?

Nasil anlatsam şimdi benim 2senelik bir ilişkim vardı dönüm noktasında olan bu sırada bir kızla tanıştım, 2senelik iliskim bitti bazı sebeplerden dolayı sonra bu yeni tanıştığım kıza aşık olmaya başladım çünkü aynıydık yaşadıklarımız benzer şeyler huylarımız bildiğin benim kiz versiyonum tabi psikolojik sorunları vardı ben de kafama koydum onu duzelticektim ona mutlu bir hayat sunacaktim uzmeyecektim, sonra buluşmaya başladık bu sırada onun sevgilisi vardı ben sevgilisi var diye fazla araya girmiyordum olurda birgun ayrılırsa diye bekliyordum ve sonunda ayrıldılar işte bulusmaya başladık bir kac hafta görüştük sonra aramızda birseyler alevlendi, neyse konuya geleyim, beraber olduğumuz gece bana kimseyle birsey yapmadığını söyledi bende tabi sevindim buna, lakin b*kire değildi kendisi yaptığını söyledi aradan 4gun geçti ben yine sordum, bu sefer biriyle birseyler yaşadığını ama söylemeye korktuğunu söyledi hazmedemedim, aradan 2gun geçti ben paranoyak gibi yine sordum bu sefer bir başkası daha çıktı başka da olmamış, tabi bende sütten çıkmış ak kaşık değilim benimde bir sürü eskilerim oldu, bunları hazmedemiyorum birlikte olurken aklıma geliyor kötü oluyorum ama onu seviyorum bırakmak istemiyorum ki zaten öyle bir hakkım da yok hani kendi geçmişim temiz olsa neyse ama o beni kabullenmişken ben onu bırakıp gidersem bu yakışmaz bir kere ona haksızlık olur, bunları nasıl hazmedebilirim, nasıl kafamdan atabilirim birileri yardımcı olsun lütfen, her gece içiyorum alkolik olucam yakında yalnızken hep aklıma geliyor bunlar, ya da ben mi çok takıntı yapıyorum sonuçta 2. Evlilik yapan insanlar var ya da farklı şeyler, yardım edin lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Vakit ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz, az da olsa içim rahatladı.
Sevgilimin ilki değilim o da benim ilkim değil?