0|0
Arkadaşlar kürtaj oldum hastane kayıtları silinebilirmi diye araştırma yaptim ama sonuç alamadım?
0|0
Bacı kusura bakma da başka bir ülkenin vatandaşı olmak o kadar kolay değil olursun ama uğrsştırır hele bide türkiyeyi kimse sevmiyo öyle bişry yapsan bile kayıtların silinceğini sanmıyorum o kayıtlar silinirse ya çocugun babası geldiği zaman hastaneden şikayetci olursa eğer öylr bir durumda direk açık kayıtları göstermek için o kayıtlar silinmez tc en ile hemen bulurlar yoksa o hastane büyük bela alır başına
Bu kadar da abartma be! Yaptıysan yaptı, sen daha neyin kafasındasın? Bu Cıa filmleri sizin beyninizi bulandırıyor herhalde. Zaten hastahane kayıtlarına, gizlili gereğince kimse bakamaz.
Hasta bilgilerinin başkasıyla paylaşılması yasak bisey olmaz kayıtlar durur ama kimseye senin hakkında bilgi verme yetkileri yoktur
Kim niye senin hastahane kayıtlarına baksın ki aklina bile gelmez
Evlendiğim zaman kocam bakmak istese kayıtlara bir şekilde öğrenebilir mi
Cevap
8Cevap
Silinse ne yazar kardeş senin aklında senin namussuzluk ve edepsizligin bir bebeğin canına kiymissin Allah uzun ömür versin
Kotu yorumlarını kendine sakla bunu sorumda da söylemiştim yardımcı olmicaksan hiç yazmakla yormasaydın kendini
hacı abla vatandaşlıktan çıkmayı düşünecek kadar ne yaptın ki. mevlam yardımcın olsun
Kürtaj oldum bu yüzden
Neden yaptın? Dertleşmek istersen özelden yaz aramızda okey..
kayıtları tutan kişiye verirsen sildirirsin belki. yani para verirsen
Kim nerden nasil bulucak ya? Sanki e devlete girdigin de yaziyor kurtaj oldugun.
senin dışında kimse sağlık bilgilerine ulaşamaz.
Silinmez kayıt kayıttır
Silinmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar